junior Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Čau,stáhnul sem si tutu hru a nevim jak jí nainstalovat,zkoušel sem o přes daemona ale nejde to tak nevim...poraďte mi prosím :) stáhnul sem to v rarech a když otevřu rar tak tam mam tohle :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 co tak zkusit spustit setup.exe? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 to je Steam setup ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Instalaci spustíš přes ty soubory typu SID v daemon tools, akorát v daemon tools si můsíš nastavit při vybírání image, aby se ti zobrazovali všechny soubory ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 to sem zkoušel ale nejde mi to spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 No ,tak pak mě napadá stáhnout verzi od RELOADED , která už je taky na netu a ta jde v pohodě, tady tahle první byla problémová ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Stačí si to nainstalovat přes program Phoneix, hledej na youtube třeba "How to install steam games phoneix" atd. ;) Ikdyž je Reloaded venku, je to zbytečné stahovat když máš už stáhle toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 jo dík no já už stahuju RELOADED ale zkusim to nainstlaovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.