Pit-Bull Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 tím nejlepší myslím: ovládání, grafika, simulace, popřípadě tuning, online mod.... prostě nejlíp zpracovaná hra teďka... já bych řekl že špatný není TDU2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 me se hodne dobre hral dirt 3, aspon co se fyziky tyka a ovladani a i hodne pekne vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TravelMate Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nedávno jsem zkoušel stáhnout DIRT3 ale rar byl chybný takže 7,5GB stahování bylo k ho*nu, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá link na stránku kde se stahují hry pouze přes torrent a dá se tomu věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nedávno jsem zkoušel stáhnout DIRT3 ale rar byl chybný takže 7,5GB stahování bylo k ho*nu, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá link na stránku kde se stahují hry pouze přes torrent a dá se tomu věřit... piratebay...Koukej se na seedy Forza,Driver,Split Second Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Na Xbox je to určitě FOrza motosport ... Na PC bych za mě řekl, že to bude SHIFT 1 - co se týče fyziky je lepší jak u Shift 2, dále mě bavil DIRT 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Někde jsem četl že nejlepši simulátor současnosti je Forza (ta nová) ... Ale tak je jen na Xbox 360, na PC mě nejvíc bavil Dirt2,3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 rFactor, LFS, GTR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 díky za tu stránku piratebay (cim vic seedu tim lepsi?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Čím více seedu, tím je větší pravděpodobnost, že ti torrent pojede a že pojede i nějakou rozumnou rychlostí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 stcc the game 2, luxusní simulátor a stažená veze de hrát i přez net. Jo a se všema patchema, přídavkama, doplnkama,atd .... má ta hra 40 Gb :-D a TDU2 je luxusní, stále hraji náš klub je nejlepší český, držíme se 4 až 1místo, ale je tu problém že to hodně lidí počase omrzí, ale naštěstí nepatřím mezi ně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Richard Burns Rally považuju stále za nejlepší rally hru ;) ale aktuální to fakt neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 taky bych hlasoval pro DIRT 3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 DiRT2 mě bavil, dost. Trojku jsem bohužel ještě nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Já bych doporučil ty dirt 3 nebo i NFS Run,každej na tu hru nadává,ale mě přijde parádní,i lépe graficky zpracovaná jako forza 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Když už jsme u NFS, tak hraju nový Hot Pursuit. Docela mě chytl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.