TOMMY1468626985 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ahoj chtel bych se zeptat co je podle vas lepsi jesti vice city nebo nove chinatown diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak VC je 3D - pokud si hrál na pc tak víš.... ( Spíš bych ale doporčil než Vice , Liberty City ....) , ale v Chinatown wars jsou všelijaké hříčky .... Ze začátku si na to musíš zvyknout že je to z pohledu ze zhora , ale pak třeba tě to zače dost bavit ( my ve škole jsme třeba furt a furt pařily v tom CHT stírací losy , ale to je každého věc co ho baví ... :) ) Btw. Díky se píše s Y :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 moc dik a proc si myslis ze je liberty lepsi nez vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Mě bavilo Vice mnohem víc... Hlavně kvůli vrtulníkům a letadlům... :D Já doporučuju Vice city, i když CHTW mě teď baví víc... Ale to je jen kvůli tomu, že Vice jsem už přehranej.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexx Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ahoj, možná to budete vědět i tady, třeba někdo z vás otázky/odpovědi nesleduje :D A jsem fakt zoufalá, tak se omlouvám :) Nevíte kde může být problém, když v PSP je na ukládání her dost místa, ale GTA (Chinatown wars) se mi od druhé mise prostě neukládá? Dělám v té misi všechno správně, nakonci se mi ukáže tak jak to má správně být (zkontrolováno i podle tutoriálu na YT), že hra se ukládá, ukáže se že mise je splněna .. najede mi to do hlavního menu a na výběr mám zase jen ty dvě mise .. Prostě se mi neotevře nová. Neporadíte někdo prosím? Jsem už docela zoufalá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 mozna skus si stahnout nejaky save pak ho jen skopirujes tam kde mas ulozene pozice od te hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexx Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 už to mám vyřešené, díky moc! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Mě bavilo spíše VCS, ale CHTW také není špatně. //edit: Aha, koukám, že už je to vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMMY1468626985 Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 nemas zac :D pomohlo ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexx Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 nene, přišla jsem na to jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.