Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak VC je 3D - pokud si hrál na pc tak víš.... ( Spíš bych ale doporčil než Vice , Liberty City ....) , ale v Chinatown wars jsou všelijaké hříčky .... Ze začátku si na to musíš zvyknout že je to z pohledu ze zhora , ale pak třeba tě to zače dost bavit ( my ve škole jsme třeba furt a furt pařily v tom CHT stírací losy , ale to je každého věc co ho baví ... :) )

Btw. Díky se píše s Y :D

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj, možná to budete vědět i tady, třeba někdo z vás otázky/odpovědi nesleduje :D A jsem fakt zoufalá, tak se omlouvám :) Nevíte kde může být problém, když v PSP je na ukládání her dost místa, ale GTA (Chinatown wars) se mi od druhé mise prostě neukládá? Dělám v té misi všechno správně, nakonci se mi ukáže tak jak to má správně být (zkontrolováno i podle tutoriálu na YT), že hra se ukládá, ukáže se že mise je splněna .. najede mi to do hlavního menu a na výběr mám zase jen ty dvě mise .. Prostě se mi neotevře nová. Neporadíte někdo prosím? Jsem už docela zoufalá.

Odesláno

Mě bavilo spíše VCS, ale CHTW také není špatně.

//edit: Aha, koukám, že už je to vyřešené.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu