silver Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Poradte mi jejakej alespon 22' monitor s HDMI ..minimalne 720p...spise levnejsi...(musi to mit ale dve pripojky...pro PS3 a PC) A jak to duelame se zvukem ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 co třeba tenhle? 22'' FULL HD, HDMI + DVI a má i repro http://www.alza.cz/22-iiyama-prolite-e2273hds-cerny-d246280.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Dík , taky jsem na něj koukal...Vypada pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mám podobnej - taky iiyama ale ty repráky hrajou na ♥♥♥♥♥... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak bych si tam dal repraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 to bylo na SAIXXe jen jako připomínka že ty repráky nejsou žádná výhra :D jinak obraz vedu z kompu DVI kabelem a z Xboxu HDMIčkem a nemusim nic přehazovat, paráda prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 to bylo na SAIXXe jen jako připomínka že ty repráky nejsou žádná výhra :D jinak obraz vedu z kompu DVI kabelem a z Xboxu HDMIčkem a nemusim nic přehazovat, paráda prostě vše co chtěl to splnilo ne8) btw repro v monitoru nikdy nebylo dobrý a asi nebude a hlavně u 22'' s tím se musí prostě počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ja muzu doporucit benq http://www.alza.cz/21-5-benq-g2225hd-d240608.htm#foto Mam (podobny model nizsi rady) a obraz opravdu paradni , xbox muzes propojit kabelem hdmi to dvi a PC pres VGA . Radsi koupit znackovy monitor nez tam ten co ti doporucil saixx , o te znacce jsem v zivote ani neslysel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 iiayma je jedna z proslulejších značek mezi monitorama... spíš benq - rádoby bývalý siemens je celkem diskutovatelný a propo můj návrh byl pouze a jen dán tím, že on neřekl cenu atd. vybíral jsem z nižších řad s tím co chtěl... :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 SAIXX pujdu do nej no...ted mam teda SAMSUNG SYNCMASTER ale ten ma jenom VGA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 nemusíš dávat pouze na moji radu, jsou tu i jiní co určitě poradí, pokud to nespěchá tak bych tomu dal čas a pořádně se porozhlídnul nebo ještě něco došetřil. Je pravda, že do 4K se dá pořídit slušný monitor, ale má to svoje ALE. Však uvidíš 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Vánoce...na tam ten jsem taky koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 jakou máš asi představu o ceně? preferuješ alzu,czc atd. nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 http://www.alza.cz/24-acer-p246habmid-d261526.htm ? do max tech 4k no ... preferuju alzu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Já si jaksi najdu monitor treba ten acer p246 ... a pak tu je zas tenhle http://www.alza.cz/benq-g2420hd-d140524.htm#foto ve stejný cenový relaci... :D atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 no já ti nevím, ale mě pořád ta iiyama vychází nejlíp, tady sice malinko přes 4K, ale asi nejlepší poměr cena/výkon: http://www.alza.cz/24-iiyama-prolite-e2475hds-cerny-d275956.htm a pak tedy ještě Benq ten je do 4K, solidní výbava, ale má 5ms, pokud by to náhodou vadilo: http://www.alza.cz/24-benq-gl2450hm-d262178.htm oba jsou 24'' za cenu do 4K takže bych spíš přemýšlel o větších za stejný peníz ne 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 a LED je na ps63 asi blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 právě, že LED jsou asi lepší, mají trošku věrnější podání barev + kontrast mají daleko větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 No na sledování filmu atd. možná ... někde jsem myslim četl že LCD je na hry nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 A mohl bys mi teda podle tene seradit 1-3 nej monitoru do tech 4k? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 já si myslím, že vybrat z těch 2 nahoře bude stačit btw jsou to všechno LCDčka, ale místo katod mají LEDky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Takže nej volba je teda http://www.alza.cz/24-benq-gl2450hm-d262178.htm ? když stál 5500 tak by měl něco vydržet ne? btw. je to 16:9 ne? takže žádný černý pruhy při hraní neuvidim ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 pokud chceš opravdu do těch 4K tak jo jinak bych asi vzal tu iiyamu i když rozdíly jsou jen minimální jinak ano měly by být oba dva 16:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 hele a 5 ms je hodně ? :D to ani nepostřehnu ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 tak teoreticky by to nemělo mít žádnej vliv já mám LG 42LE8500 s Full LED a 2ms a nestěžuju si 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.