jamail Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravim, chci se zeptat.. je tohle normální ? :D příjde mi že to je naměrná zátěž procesoru. kdyby ne tak jak mám všechny ty věci zastavit tak, aby při zapnutí PC se už nezapnuli ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 odškrtni zobrazit procesy všech uživatelů a hned se to zpraví :-D pak poukončuj jen voloviny které víš co sou. A ještě si vypni nějaké programy po spuštění a máš to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Přes příkaz msconfig.exe si vypni pár zbytečných procesu po spouštění, nebo taky lze přes CCleaner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravim, chci se zeptat.. je tohle normální ? :D příjde mi že to je naměrná zátěž procesoru. kdyby ne tak jak mám všechny ty věci zastavit tak, aby při zapnutí PC se už nezapnuli ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.