jamail Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Zdravim, chci se zeptat.. je tohle normální ? :D příjde mi že to je naměrná zátěž procesoru. kdyby ne tak jak mám všechny ty věci zastavit tak, aby při zapnutí PC se už nezapnuli ? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kdyr Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 odškrtni zobrazit procesy všech uživatelů a hned se to zpraví :-D pak poukončuj jen voloviny které víš co sou. A ještě si vypni nějaké programy po spuštění a máš to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CZLimitlessCZ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Přes příkaz msconfig.exe si vypni pár zbytečných procesu po spouštění, nebo taky lze přes CCleaner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jamail
Zdravim, chci se zeptat.. je tohle normální ? :D příjde mi že to je naměrná zátěž procesoru. kdyby ne tak jak mám všechny ty věci zastavit tak, aby při zapnutí PC se už nezapnuli ? díky
2 answers to this question
Recommended Posts