budulinek Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Takže dokus je ještě možnost rád bych koupil tyto hry - Hasbro Family Game Night(130kč slot) , TMNT:Turtle in The Resheled(54kč slot) , Dante Inferno(140kč slot) , Rochard(54kč slot) , Sideway New York(54Kč slot). Hry bych koupil já.Budu kupovat ty hry na kterejch se dohodnu aspon s dalšíma třema zájemcema.Tak pokud máte zájem tak napište o jakou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Beru Dante Inferno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 taky bych bral danteho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Tak pokud se na Dante Inferno ozve aspon ještě jeden tak ho koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 tak uz se ozval, dantes inferno bych bral taky, nechces k tomu rovnou vzit i datadisk?? Tu Luciu nebo jak se to presne jmenuje??? Nejsem si jistej, ale myslim, ze sem to na PSN videl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Zejtra se na to kouknu a napíšu jestli to tam je.Vy ostatní co ste psali že by ste jí taky brali by ste taky brali i s datadiskem?Nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 já osobně klidně bez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Také bych měl zájem o Dante Inferno. Pokud se dohodnete, pošli mi č. účtu kam mám poslat peníze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 nj tak klidne bez toho datace, byl to jen navrh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Bude z toho teda něco? Pokud dobře počítám, tak už nás je 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 pokud se to nedohodne dnes, tak ja to rusim, zitra ani pozitri nebudu moc online, tak aby to nevyselo na me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Mně si odepište, trvá to moc dlouho a navíc jsem našel pro mě výhodnější nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.