pítr Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 zdravim mam problem za boha mi nejde pripojit wii k wifi co mam doma http://www.youtube.com/watch?v=BHGLK2SNsrQ nevim v cem delam problem :? Omlouvam se za kvalitu tocil jsem to mobilem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jaky mas router a jak ho mas nastaveny? Nemas nahodou ZyXEL od O2? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jj mam zyxel od O2 :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jdi do nastaveni wifi a nastav tam misto B+G modu jen B - obcas s nim mam stejny problem a tohle mi vzdy pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 a kde presne to najdu to za boha nemuzu najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 network -> wireless lan -> advanced setup -> 802.11 mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 nastavil jsem to a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Zkus vypnout sifrovani. A bylo by dobre, kdyby jsi poslal screeny z "network -> wireless lan -> advanced setup" a z "network -> wireless lan" ... treba se tam najde neco, co by bylo lepsi mit jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 tady to je :) http://cdn.cztorrent.net/image/original/673WzoHIcKgjnYBo http://cdn.cztorrent.net/image/original/p8xHchtC8CNaDX29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Do preamble zkus dat mixed nebo short, autoscan odskrtni a vyber nejakej kanal v rozmezi 1-9, security mode zkus vypnout (docasne, treba jen na flashnuti wiicka) a zkontroluj, jestli mas vyply Mac filter. Pak to vse uloz a pro jistotu restartuj router (tlacitkem vzadu ho vypni a zase zapni). V SSID predpokladam nemas nejake specialni znaky (jako treba ./:% atd.) DHCP server mas predpokladam zapnuty (prideluje ti to automaticky IP?) a s jinym zarizenim se na nej pripojis...? Pokud nic z toho nepomuze, tak jedine zkusit updatovat firmware. Ja sam tento router pouzivam s Wiickem bezproblemu (teda jo, musel jsem prehodit z 802.11 B+G na 802.11 b a uz to jede). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 s mobilem nebo s notebookem se pripojim ale s wii ne (zitra se na to kouknu ted nemam cas :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 tak mam nastaveno otestovano a porat nic to uz fakt nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ja uz jsem to nekde videl... myslim ze tvuj router pouziva nejaky zvlastni preklad ... doprkynka nekde na anglickem foru byl seznam problemovych routeru... vypni si to sifrovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 ja som mal s tym problem u dsi...mal som nastavene wpa2 sifrovanie a dsi sa nedokazalo pripojit...tak som sifrovanie vypol a zapol som si mac filter aby som mal aspon nejaku ochranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 ja som mal s tym problem u dsi...mal som nastavene wpa2 sifrovanie a dsi sa nedokazalo pripojit...tak som sifrovanie vypol a zapol som si mac filter aby som mal aspon nejaku ochranu... Pokud k tobe nechodi znami a nepotrebujou se pripojit k internetu je to nejidealnejsi reseni... ale pokud potrebuje jen jednorazove pripojeni tak bych vypl sifrovani uplne a pak ho zase zapl... prece jen je pak pohodlnejsi normalne u notebooku zadavat heslo nez cachrovat s MAC adresama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 to je sice pravda ale...ja sa pripajam na net stale...pozeravam co je nove na 3ds eshope...kupujem odtial hry, hram online...takze som musel najst nejake dlhodobe riesenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
zdravim mam problem za boha mi nejde pripojit wii k wifi co mam doma http://www.youtube.com/watch?v=BHGLK2SNsrQ nevim v cem delam problem :?
Omlouvam se za kvalitu tocil jsem to mobilem .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.