Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

wii internet problem


pítr

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Do preamble zkus dat mixed nebo short, autoscan odskrtni a vyber nejakej kanal v rozmezi 1-9, security mode zkus vypnout (docasne, treba jen na flashnuti wiicka) a zkontroluj, jestli mas vyply Mac filter.

Pak to vse uloz a pro jistotu restartuj router (tlacitkem vzadu ho vypni a zase zapni). V SSID predpokladam nemas nejake specialni znaky (jako treba ./:% atd.)

DHCP server mas predpokladam zapnuty (prideluje ti to automaticky IP?) a s jinym zarizenim se na nej pripojis...? Pokud nic z toho nepomuze, tak jedine zkusit updatovat firmware. Ja sam tento router pouzivam s Wiickem bezproblemu (teda jo, musel jsem prehodit z 802.11 B+G na 802.11 b a uz to jede).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ja som mal s tym problem u dsi...mal som nastavene wpa2 sifrovanie a dsi sa nedokazalo pripojit...tak som sifrovanie vypol a zapol som si mac filter aby som mal aspon nejaku ochranu...

Pokud k tobe nechodi znami a nepotrebujou se pripojit k internetu je to nejidealnejsi reseni... ale pokud potrebuje jen jednorazove pripojeni tak bych vypl sifrovani uplne a pak ho zase zapl... prece jen je pak pohodlnejsi normalne u notebooku zadavat heslo nez cachrovat s MAC adresama :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu