BigTomik Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jde nastavit obtiznost golmanu?Jsou to opravdu dřeva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nejde, ale čím větší obtížnost, tím chytají líp ;) a doporučuju stáhnout nejnovější patch od Konami 1.02 který taky částečně vylepšuje gólmany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jak se dostáva ten patch do hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Jak by si ho tam chtěl dostávat? Stačí ho z netu stáhnout a nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 takže ho muzu stahnout dat na flesku, presunout do xka a nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jde nainstalovat ten update z normalni flesky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 ¨patch existuje a kdyz mas nejake body ve hra tak si muzes koupit obtiznost super bo tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 a daj se ty soupisky a loga aktualizovat pomoci flash disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koren5 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 taky mě zajímá jak se dá aktualizovat když mám xbox bez netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koren5 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55 tady najdeš informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 jj jde to pres flash disk a aplikaci pres kterou delas title update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Tohle je nejnovější ???? http://www.pes-patch.com/ [h=1]PESVN Patch 2012 – 4.4 FINAL ????????????[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Krabbio: obavam se ze PESVN 4.4 final je PC patch. Pridavam sem odkaz na Xbox patch: http://www.pes-patch.com/category/pes-2012-xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Lidi potřebuju poradit.Hrajete toho PSA někdo s těma patchema??? Já to zkoušel a nakonec sem na to možná přišel.Prvne jsem nahrál : DAYMOS_OPE_ELITE_PES2012_WE2012_OF_v1 pak na to nahrál verzi v2 : Daymos_OPE_Elite_PES2012_OF_v2_Npower___Liga_Zon_Sagres_Emblems__Large_file ... Vše mám licencované,jsou tam ligy navíc i stadiony udělané Anfield atd super :-) Jen mě trochu štve že ten celý patch zabírá přes 300 mb a tak to i celkem dlouho načítá atd. Ale našel jsem na netu že je nějaký Oficiální konami patch 1.02 který vylepšuje golmany a některé nedostatky. No a právě nevím jestli ho ten patch Daymos OPE Elite obsahuje nebo ho musím ještě nějak doinstalovat. Live nemám ale mám konzoli s RGH takže bych si s tím poradil kdyby mi někdo poradil :-) Díky čuste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.