Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosba - Námět

Batista123654

Recommended Posts

Zdravím borci. Tak bylo to v dobrém úmyslu. Za hru či nabízí jako druhou bych dal více. Říkal jsem si, ze kdyby někdo třeba kupoval uncharted 3 a výška by ho kolem 1000 a já měl gow3 taky za dobrou cenu dle dohody, ze by to mohlo byt zajimavé. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jen trochu logickyho uvazovani. Pro mo osobne by to bylo zajimavy, jen v tu chvili, kdyby se zaplatila jedna hra druha by byla zdarma a sli by sme na pul Tak by to podle me melo byt spravne ne ?

/pro nechápavé. Uvádím příklad 1hra 1000,- + 2hra 1,- / 2 lidi = 500,- na osobu/

Odkaz ke komentáři

A jen trochu logickyho uvazovani. Pro mo osobne by to bylo zajimavy, jen v tu chvili, kdyby se zaplatila jedna hra druha by byla zdarma a sli by sme na pul Tak by to podle me melo byt spravne ne ?

/pro nechápavé. Uvádím příklad 1hra 1000,- + 2hra 1,- / 2 lidi = 500,- na osobu/

přesně tak!

Odkaz ke komentáři

Klasickej čecháček novou hru by chtěl za 1/2 a starou by napálil :blejt:.Uncharted 3 stojí 1200 to znamená že by si chtěl za God of war 600???

To si jí batista může koupit sám.Podle mě je fér 1/3.

Jinak má batista dobrej nápad jak využít tuhle akci.

Odkaz ke komentáři

Kamaráde ,,,sice je to neobvyklý ,ale budíž. Já jsem z Londýna. Mají tu levnější ceny,ale chci podpořit Českou Republiku , i když vím,že jako jedinec tomu moc nepomůžu,ale co už...

Jsi z Prahy ? . Pokud jo, tak se můžeme sejít a do toho Gamehouse můžeme zajít spolu , já si koupím,co chci a tobě dám to GOW zadara ,,,

A jak se znám, tak tě nechám,aby jsi si taky něco vzal,,, Peníze nejsou problém,tak dej vědět ... jestli o to stojíš.

( jo ,jinak si o tom nemysli nic špatného. třeba,že bych měl být gay hahahahah- mám přítelkyni ,ona tam půjde s námi hhaha)

Odkaz ke komentáři

No je to docela nesolidni s tim gow platinum. Oni zavedli ted bazarovy prodej a ted tedy zrejme rozdavaji t druhe ruky. Ale asi jak co. Dobry je domluvit se s nima rovnou na pobocce, tam se uvidi. A co se tyce toho nakupu. Diky za nabidku, kdyztak dam vedet. Zamlouva se mi totiz dosti vychvalovany skyrim. PS: mozna to vite, ale podobnou akci udelali na xzone. Csak vyberete si 2 a 3. mate zdarma

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu,ale kde seženeš Preowned hry za korunu ? a pokud někdo chce takovou hru,tak proč ne.

Tady v Londýně, to je úplně jedno - hry tu očistí leaserem a potom to jde do prodej , a když jsem jednou narazil na poškrábanou hru,dal jsem to

na customer servis a oni to očistili a přivezli domů ....

takže věřím i Preowned

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu