Batista123654 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Zdravím. Jsem z Prahy. Docela se mi líbil na této stránce god of war III. http://www.gamehouse.cz/mail/hry-zakorunu/ Nechce si někdo něco koupit z novinek a ten god of war bych měl já? Je to docela dobrá akce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ja bych mozna koupil vic tech novinek,tak jestli bys treba nechtel jeste nejakou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Take budu kupovat spoustu her - nechces i dalsi veci treba? edit: uz jsem si lamal hlavu, co s tema vsema hrama budu delat, jeste, ze je tu tento topic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 :-DDDDDDDDD ...sry za OT ....ale to se nedá xDDDDDDDD...jinak Any určitě beru ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Čus, pokuď by někdo měl Little Big Planet 2 za rozumnou cenu tak to beru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Dobře. Děkuji za reakce. Určitě pište SZ. Nějak se domluvíme... Batista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 OT jak prase ale asi prasknu smíchy. nekdo asi nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Zdravím borci. Tak bylo to v dobrém úmyslu. Za hru či nabízí jako druhou bych dal více. Říkal jsem si, ze kdyby někdo třeba kupoval uncharted 3 a výška by ho kolem 1000 a já měl gow3 taky za dobrou cenu dle dohody, ze by to mohlo byt zajimavé. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 A jen trochu logickyho uvazovani. Pro mo osobne by to bylo zajimavy, jen v tu chvili, kdyby se zaplatila jedna hra druha by byla zdarma a sli by sme na pul Tak by to podle me melo byt spravne ne ? /pro nechápavé. Uvádím příklad 1hra 1000,- + 2hra 1,- / 2 lidi = 500,- na osobu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 A jen trochu logickyho uvazovani. Pro mo osobne by to bylo zajimavy, jen v tu chvili, kdyby se zaplatila jedna hra druha by byla zdarma a sli by sme na pul Tak by to podle me melo byt spravne ne ?/pro nechápavé. Uvádím příklad 1hra 1000,- + 2hra 1,- / 2 lidi = 500,- na osobu/ přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 A jen trochu logickyho uvazovani. Pro mo osobne by to bylo zajimavy, jen v tu chvili, kdyby se zaplatila jedna hra druha by byla zdarma a sli by sme na pul Tak by to podle me melo byt spravne ne ?/pro nechápavé. Uvádím příklad 1hra 1000,- + 2hra 1,- / 2 lidi = 500,- na osobu/ Klasickej čecháček novou hru by chtěl za 1/2 a starou by napálil :blejt:.Uncharted 3 stojí 1200 to znamená že by si chtěl za God of war 600??? To si jí batista může koupit sám.Podle mě je fér 1/3. Jinak má batista dobrej nápad jak využít tuhle akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak uvidite. Myslel jsem tedy, ze gow3 by me vysel do 300 a nekdo by mel radost z levneho uncharted. I v zakladu tam je docela za dobrou cenu. Klidne piste. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Kamaráde ,,,sice je to neobvyklý ,ale budíž. Já jsem z Londýna. Mají tu levnější ceny,ale chci podpořit Českou Republiku , i když vím,že jako jedinec tomu moc nepomůžu,ale co už... Jsi z Prahy ? . Pokud jo, tak se můžeme sejít a do toho Gamehouse můžeme zajít spolu , já si koupím,co chci a tobě dám to GOW zadara ,,, A jak se znám, tak tě nechám,aby jsi si taky něco vzal,,, Peníze nejsou problém,tak dej vědět ... jestli o to stojíš. ( jo ,jinak si o tom nemysli nic špatného. třeba,že bych měl být gay hahahahah- mám přítelkyni ,ona tam půjde s námi hhaha) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Zapomněl jsem Do kdy ta akce trvá ,budu v Praze 6 prosince,,,, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Tak jsem si vzal GOWIII zdarma. Jedná se o Platinum verzi (nikde o tom není zmínka) a ještě k tomu je rozbalená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 No je to docela nesolidni s tim gow platinum. Oni zavedli ted bazarovy prodej a ted tedy zrejme rozdavaji t druhe ruky. Ale asi jak co. Dobry je domluvit se s nima rovnou na pobocce, tam se uvidi. A co se tyce toho nakupu. Diky za nabidku, kdyztak dam vedet. Zamlouva se mi totiz dosti vychvalovany skyrim. PS: mozna to vite, ale podobnou akci udelali na xzone. Csak vyberete si 2 a 3. mate zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Stále čekám na tvojí odpověd,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Beztak ty hry za 1 Kč, jsou Preowned .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Máš pravdu,ale kde seženeš Preowned hry za korunu ? a pokud někdo chce takovou hru,tak proč ne. Tady v Londýně, to je úplně jedno - hry tu očistí leaserem a potom to jde do prodej , a když jsem jednou narazil na poškrábanou hru,dal jsem to na customer servis a oni to očistili a přivezli domů .... takže věřím i Preowned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jasně mě preowned taky nevadí ale jde tu o to že to tam ani nenapsaly ... ale jinak je to dobry napad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.