Morfeus31 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Dobý den chtel bych jse zeptat dosatl jsem od znameho psp abych mu ho zprovoznil pro jeho syna na tom psp je softwer verze 4.05 tak jse chci zeptat kdybych tam nahral verzi 6.39 a pote CSF chodilo by to jestyl by v tom nebyl prblem to tam nahazet jo a typ psp to je 2004 predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Nahoď CFW 6.20 a pak 6.20 Pro B10 pernament. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morfeus31 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak sem dal OFW pak sem dla CFW 6.20 pro-B10 dal jsem to normal nedaval jsem pernament protoze nvm co to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pernament je to že to akorát nemusíš po tvrdým vypnutí nahazovat přes FastRecovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morfeus31 Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 a kdyt to nicemu neva ja radsi kdyz se po tvrdym vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 No podle mě je permanent patch výhoda a ničemu nepřekáží. On je to otravné po každém tvrdém vypnutí nebo vybití baterky to znovu nahazovat. A když už chcete najet do oficiálního fw tak stačí při spouštění držet SELECT a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Morfeus31
Dobý den chtel bych jse zeptat dosatl jsem od znameho psp abych mu ho zprovoznil pro jeho syna na tom psp je softwer verze 4.05 tak jse chci zeptat kdybych tam nahral verzi 6.39 a pote CSF chodilo by to jestyl by v tom nebyl prblem to tam nahazet
jo a typ psp to je 2004
predem dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.