Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Mám tu collectorku doma a replika tam NENÍ. Místo ní je na disku hra, tuším Extrakcion (nebo tak nějak), předělávka hry z WII na PS3 MOVE.

Tu repliku jsem viděl u souseda a vypadá jako od vietnamců z tržnice za 29Kč.

EDIT: Na PS3 je jen jedna verze collectorky, ty dvě o kterých se tu nade mnou někdo zmiňuje jsou jen u Xboxu.

Odesláno

Netuším, co děláte - neděláte, ale já jsem většinou ve škole, v práci a zbytek s přítelkyní, takže her si měsíčně pár koupím, ale už je spíš jednou za 14 dní vyzkouším a která mě chytne, tak časem dohraju (naposledy modern warfare), ted prubnu modern warfare 2... pro upresneni.. PS3 mam od roku 2008 a lezel mi doma prakticky 3 roky s 5ti hrama.. az od letosnich prazdnin jsem se k tomu dostal a zacal hry sbirat.. proto sem trosku mimo, kdyz se ostatni bavi o rozdilu mezi battlefield 3 a mw 3 a ja zatim dohravam puvodni mw :)

Odesláno

Na xbox360 v česku (Dead Space 2) je collectorka vč. repliky Plasma Cutteru (nebo repliky, spíš china shitu...)

Na PS3 v česku (Dead Space 2) je taky collectorka, ale je bez plazma cutteru, a místo toho tam je ten exfil. no.

Na PS3 v Severní Americe (Dead Space 2) je collectorka, vč. repliky Plasma Cutteru

Je to fakt stupidní podle mě.

Odesláno

No já osobně radši hru navíc než nějakou čínskou z Happy Mealu

Já sem poslední dobu neměl taky mnoho času na hraní, ale jelikož posledních pár měsíců ze zdravotních důvodů nechodim do práce a do školy jen občas tak hraju všechno co se dá hrát, dokonce jsem se pustil i do Final Fantasy i když mě JRPG nějak zvlášť nepřitahuje

Odesláno

No RS mi radši nezáviďte a hezky makejte :) peněz mam našetřeno dost a kdyžtak můžu prodat akcie :D a do práce se můžu kdykoliv vrátit až se na mě doktoři vyřáděj.

U mě teď začíná měsíc RPG (nebo spíše kvartál), teď hraju Final Fantasy, potom se pustim do Deus Ex, pak pod stromečkem najdu Skyrim, pak musim dohrát New Vegas a Borderlands a pak už je tu Mass Effect! Sběratelská edice samozřejmě, nevim jestli jít do té ošizený evropský nebo si koupit americkou s replikou Normandie, nicméně ta je menší než sem čekal a vypadá dost lacině

Odesláno

Mě by to ani nevadilo, jsem takovej ME závislák že sem dvojku hrál už čtyřikrát a ještě si jí jednou rád zahraju. Spíš mě štve že se mý rozhodnutí z jedničky do trojky na PS3 nepromítnout takže uvažuju že si koupim celou trilogii na X360, ale to mě zase bude ♥♥♥♥ že nebudu mít na PS3 trofeje a nebudu moct hrát coop s kamarádama. Takže nejspíš koupim na obě platformy :)

Odesláno

Jo je a pekne si to popsal, takhle to dopadlo, kdyz jsem to shanel :-) Nejlepsi bylo dokoupit jen rezacku :-D

Na xbox360 v česku (Dead Space 2) je collectorka vč. repliky Plasma Cutteru (nebo repliky, spíš china shitu...)

Na PS3 v česku (Dead Space 2) je taky collectorka, ale je bez plazma cutteru, a místo toho tam je ten exfil. no.

Na PS3 v Severní Americe (Dead Space 2) je collectorka, vč. repliky Plasma Cutteru

Je to fakt stupidní podle mě.

Odesláno

Byl jsem na tom nedavno podobne :-) S tim rozdilem, ze se mi doam valelo asi 30 her a cas nikde :-D

Netuším, co děláte - neděláte, ale já jsem většinou ve škole, v práci a zbytek s přítelkyní, takže her si měsíčně pár koupím, ale už je spíš jednou za 14 dní vyzkouším a která mě chytne, tak časem dohraju (naposledy modern warfare), ted prubnu modern warfare 2... pro upresneni.. PS3 mam od roku 2008 a lezel mi doma prakticky 3 roky s 5ti hrama.. az od letosnich prazdnin jsem se k tomu dostal a zacal hry sbirat.. proto sem trosku mimo, kdyz se ostatni bavi o rozdilu mezi battlefield 3 a mw 3 a ja zatim dohravam puvodni mw :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu