Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Zvlastni je, ze i poctivim hracum, kteri normalne hry na "velke" konzole kupuji, neprijde hloupe, si flashovat/hackovat handheldy.....ja mam 3DS a po zkusenosti s DS uz taky jen cekam kdy vyjde karta na romky....obcas si sice hru kterou opravdu do sbirky chci koupim, ale jinak mi tam prijde "zbytecne" hry kupovat, respektive, si radsi doplnim sbirku hrami na xbox/ps3, ikdyz treba vim, ze na ne nebude cas :)

Já taky jsem sběratel a prostě big console origa - ale proč na handheldy? Hraju na nich jednou za týden-dva a kupovat kvůli tomu hru za 1000? No thanx, u PSP to ted ještě jde když stojej 250 jedna skoro každá, ale furt je to naprd.

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Já taky jsem sběratel a prostě big console origa - ale proč na handheldy? Hraju na nich jednou za týden-dva a kupovat kvůli tomu hru za 1000? No thanx, u PSP to ted ještě jde když stojej 250 jedna skoro každá, ale furt je to naprd.

Tak já na tom mam přesně opačný pohled, hraju na handheldu jednou-dvakrát týdně, proto si tu hru která mi vydrží několik týdnů-měsíců klidně koupím.

Odesláno
baby cpou prachy jinam a jakože je to normální :) hadry, boty, šminky :) a vyčítáš jí to? :) asi ne :) takže by ona neměla vytýkat nic tobě já si platím co mám bydlení, jídlo, dopravu splátky, pak spolu šetříme na dovolenou a vybavení domu a když mi zůstanou prachy nacpu si je do her :)

My se ted stehujem do sveho a oba delame VS, takze nakupy nove podlahy, kuchynske linky, vybaveni (jesteze policky, televizi a ps3 mam :D ) vychazeji pekne draho a na splatky nam nikdo nic neda, protoze nam nikdo neda smlouvu na stalo.. bohuzel moje pritelkyne v soucasny dobe setri i na jidle a nechodime nikam :D bude to tezky

Odesláno
tak ta stěna je taky nová a sežrala 11000 :) a to byla přes známého a b DPH..... a ted chcem novou ložnici což bude tak 40000 ale co :) člověk musí šetřit já si vše co mám vrazim do her :)

Kdyz vse vyjde jak ma, tak mem za pul roka oba bakalare a to se pak uz bude vydelavat snad dobre.. tak pak to dozenu :) ted pocitam s tim, ze si koupim tak 1-3 hry mesicne :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu