simonyi Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 čau slyšel jsem že existuje nějaký kábel do auta,který když se zapne do psp tak vysílá frekvenci a ta se dá naladit na autorádiu,takže zvuk s psp slyšíme z repráků autorádia. Nevíte jak se to přesně jmenuje a kde a taky za kolik se to dá sehnat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Tohle? http://zbozi.cz/?q=FM+Transmitter :)...Proste hledej FM Transmittery ;) :) Diky kastan za upozorneni me normalne jela (je to ta cervena v tom zbozi...a cena 350kc je az zarazejici :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Chyba 404. Požadovaná stránka na serveru neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Já to mám v autě takto http://www.aukro.cz/item249763374_transmitter_do_auta_mp3_levne_postovne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Ja to mam v aute poreseny tak, ze mam MP3 radio, kde je AUX a pak uz jen koupis kabel, ktery zacina a konci jackem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Já to mám v autě takto http://www.aukro.cz/item249763374_transmitter_do_auta_mp3_levne_postovne.html mám to uplně stejně strčim kazetu z té kazety vede kabel s jackem nakonci a hudba de přes hlavy té kazety do rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 hm, tak este ze mam AUX na 3,5 jacka... nejlepsi na hrani kdyz mam nejakej firemni vyjezd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Pokud je jákákoliv jiná možnost propojení (AUX, USB), tak rozhodně něco z toho. Ale pro starší rádia se FM transmiter hodí. Jen pozor při výběru, je snadný narazit na šmejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Mám FM transmitter, který už nepoužívám - pokud bys měl zájem, klíďo můžu prodat, nepoužívám ho z důvodu, že už mám v autě AUX. Kdyžtak napiš PM, kdybys chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 MYslim si, že ten FM transmitter je nma prd... beztak už každej skoro nemá auto s podporou kazet v rádiu :) Ale může to bejt GOOOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 FM Transmiter je vysielac a nie ten kazetovy adapter lol a ide o to ,ze si ho nastavis na nejaku freq. a naladis si zdroj signalu ako ktorukolvek inu radiostanicu na FM rozsahu radia. Ked mas v aute len CD player(na autoradiu) inu moznost nemas, za predpokladu ze nema aux vstup ,co je skor vzacnost ak ho ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 FM Transmiter je vysielac a nie ten kazetovy adapter lol a ide o to ,ze si ho nastavis na nejaku freq. a naladis si zdroj signalu ako ktorukolvek inu radiostanicu na FM rozsahu radia. Ked mas v aute len CD player(na autoradiu) inu moznost nemas, za predpokladu ze nema aux vstup ,co je skor vzacnost ak ho ma. Ja mam evolve Neo(kouknete na google) a ten ma uz zabudovanej fm transmitter a v aute to v pohode funguje, bezdratovej prenos, no proste paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padro Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 www.mp3doauta.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.