simonyi Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 čau slyšel jsem že existuje nějaký kábel do auta,který když se zapne do psp tak vysílá frekvenci a ta se dá naladit na autorádiu,takže zvuk s psp slyšíme z repráků autorádia. Nevíte jak se to přesně jmenuje a kde a taky za kolik se to dá sehnat? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ski Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Tohle? http://zbozi.cz/?q=FM+Transmitter :)...Proste hledej FM Transmittery ;) :) Diky kastan za upozorneni me normalne jela (je to ta cervena v tom zbozi...a cena 350kc je az zarazejici :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastan Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Chyba 404. Požadovaná stránka na serveru neexistuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrari@portable Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Já to mám v autě takto http://www.aukro.cz/item249763374_transmitter_do_auta_mp3_levne_postovne.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electropunker Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ja to mam v aute poreseny tak, ze mam MP3 radio, kde je AUX a pak uz jen koupis kabel, ktery zacina a konci jackem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf.cz Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Já to mám v autě takto http://www.aukro.cz/item249763374_transmitter_do_auta_mp3_levne_postovne.html mám to uplně stejně strčim kazetu z té kazety vede kabel s jackem nakonci a hudba de přes hlavy té kazety do rádia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
da8ball Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 hm, tak este ze mam AUX na 3,5 jacka... nejlepsi na hrani kdyz mam nejakej firemni vyjezd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matteo Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pokud je jákákoliv jiná možnost propojení (AUX, USB), tak rozhodně něco z toho. Ale pro starší rádia se FM transmiter hodí. Jen pozor při výběru, je snadný narazit na šmejd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzkys Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Mám FM transmitter, který už nepoužívám - pokud bys měl zájem, klíďo můžu prodat, nepoužívám ho z důvodu, že už mám v autě AUX. Kdyžtak napiš PM, kdybys chtěl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Matador Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 MYslim si, že ten FM transmitter je nma prd... beztak už každej skoro nemá auto s podporou kazet v rádiu :) Ale může to bejt GOOOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mootoo Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 FM Transmiter je vysielac a nie ten kazetovy adapter lol a ide o to ,ze si ho nastavis na nejaku freq. a naladis si zdroj signalu ako ktorukolvek inu radiostanicu na FM rozsahu radia. Ked mas v aute len CD player(na autoradiu) inu moznost nemas, za predpokladu ze nema aux vstup ,co je skor vzacnost ak ho ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
defuckto69 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 FM Transmiter je vysielac a nie ten kazetovy adapter lol a ide o to ,ze si ho nastavis na nejaku freq. a naladis si zdroj signalu ako ktorukolvek inu radiostanicu na FM rozsahu radia. Ked mas v aute len CD player(na autoradiu) inu moznost nemas, za predpokladu ze nema aux vstup ,co je skor vzacnost ak ho ma. Ja mam evolve Neo(kouknete na google) a ten ma uz zabudovanej fm transmitter a v aute to v pohode funguje, bezdratovej prenos, no proste paradicka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
padro Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 www.mp3doauta.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts