Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sony, Samsung nebo HTC?


Cichaczech

Otázka

Čau, chci si koupit Sony Ericsson Xeparia Arc S. Četl jsem recenze různé recenze, ale chci se dozvědět jestli je třeba možnost přeostřit při natáčení nebo třeba zoomovat. Jak na tom jedou hry a různé aplikace jestli se sekají nebo dlouho načítáji nebo jedou bezchyby. A různé takové postřehy. A taky jestli byste třeba Arc vyměnili za nějaký jiný androjdový telefon. Díky všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

pockej si radsi na novejsi http://mobil.idnes.cz/tajny-sony-ericsson-xperia-s-hd-displejem-na-prvnich-fotografiich-1ck-/mob_sonyericsson.aspx?c=A111107_022257_mob_sonyericsson_ada jinak k tomu zoomu tak to nejde a preostrit myslim taky ne, ale urcite v marketu najdes nejaky aplikace tretich stran kde to mozna pujde..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
tak to ocekavas hodne ;) bude stat urcite max. 15.. tedka vysel treba ten galaxy nexus s takovyma parametrama a stoji kolem 14 i htcka stoji s hd rozlisenim pod 15
Ahoj, prosimtě jaký máš ty mobil..? Chtěl bych mít představu, ja uvažuju o Sony Ericsson Xperia NEO, je to dobrý výběr - Výkon - kvalita - cena?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já prostě mám rád Sony, mám od nich skoro vše :D kromě noťasu momentálně :D a vždy když jsem něco kupoval tak sony mělo vždy strašně vysoké ceny oproti konkurenci, tak u takového mibilu "Xperia DH" nebo jak se to má jmenovat očekávám vyžší cenu než u konkurence.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Cena bude určitě pod 15tis, nesmíme zapomínat že na poli telefonů se snaží konkurovat iPhonu..

Pokud by stála více jak iPhone, tak by si ji koupil málo-kdo.

Netvrdím, že iPhone je lepší, ale tvrdím, že iPhone je zpopularizovaný a když by si někdo měl vybrat, tak veme radši iPhone - vlastní zkušenost s prodejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu