Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Originál si zahraješ, ale jakmile se připojíš provede se aktualizace a žádnou AP25/XGD3 pálenku si už nezahraješ. Navíc potom při pokusu ji spustit dostaneš automaticky flag. Dokud se to nevyřeší, na live bych se vůbec nepřipojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Děkuju :) . No naštěstí sem měl tu noc noční :D takže mě zachránila práce :))). No na live raději nepolezu no ). Sakra to si ani origo ted na live nezahraji :( Takže teď ti pálenky jedou? Zkoušel jsi už nějakou? Já mám rozehranýho batmana, naposledy jsem byl na live ve 3 hodiny odpoledne 16.11 a teď se to tam bojím dát, protože nevím přesně čas, kdy se nová dae tabulka začala nahrávat. Kdy jsi byl ty asi tak zhruba naposledy připojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 no mě jede všechno, zkoušel sem momentalně b3 a forzu4 :))) jen sem tam napíše forza že disk je poškozen , že mmám vložit officialni disk, ale to mi dělá odjakživa. No na livku sem byl někdy minulej týden právě, naštěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Takže teď ti pálenky jedou? Zkoušel jsi už nějakou? Já mám rozehranýho batmana, naposledy jsem byl na live ve 3 hodiny odpoledne 16.11 a teď se to tam bojím dát, protože nevím přesně čas, kdy se nová dae tabulka začala nahrávat. Kdy jsi byl ty asi tak zhruba naposledy připojen? Aktualizace měla být někdy v noci mezi 16 a 17, takže pokud tomu tak opravdu je a ty jsi byl ve 3 hodiny odpoledne, neměl bys ji tam ještě mít. Ovšem jestli se této informaci dá věřit to je otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak jsem otestoval tento zpusob viz dole . Funguje akorát je blbé že musíte mít stále připojenou usb Flashku, zatím mi šla pouze hra Gears of War ,Forza 4 ani Batman ne. ok first dissconnect the xbox from online (remove the ethernet cable) i'm not sure if this helps but do this just encase goto my xbox stup memory and hit lb rb x lb rb x now clear the cache from all memory units now get a flash drive and format it for xbox360 use download party buffalo now select your drive and goto the cache folder now goto xbox update center (google it) and search for the xbgd you wish to play ALSO i dunno if this helps but i'm on the beta dashboard (i can't connect online cause i installed it via usb) i hope this helps sorry if it dosen't it worked for me CONFIRMED WORKING: batman arkham city gears of war 3(use tu1 don't use the nov 17th update) sonic generations skyrim saints row 3 dark souls rage mw3 (don't use the latest update) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Dej pak vědět jak to probíhá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak jsem otestoval tento zpusob viz dole . Funguje akorát je blbé že musíte mít stále připojenou usb Flashku, zatím mi šla pouze hra Gears of War ,Forza 4 ani Batman ne. ok first dissconnect the xbox from online (remove the ethernet cable) i'm not sure if this helps but do this just encase goto my xbox stup memory and hit lb rb x lb rb x now clear the cache from all memory units now get a flash drive and format it for xbox360 use download party buffalo now select your drive and goto the cache folder now goto xbox update center (google it) and search for the xbgd you wish to play ALSO i dunno if this helps but i'm on the beta dashboard (i can't connect online cause i installed it via usb) i hope this helps sorry if it dosen't it worked for me CONFIRMED WORKING: batman arkham city gears of war 3(use tu1 don't use the nov 17th update) sonic generations skyrim saints row 3 dark souls rage mw3 (don't use the latest update) Prosím udělej návod v češtině. Já tomu nerozumim a překladač to přeloží mizerně. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Já se chci zeptat jak bude potřeba novy update tak když nejsem připojenej na live a dát update z flashky pujdou mi to XGD 3 hry nebo ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Odpoj Xbox od sítě (odpojit síťový kabel ). Jdi na položku memory a smaž Cache u všech jednotek. Připoj USB Flash disk a nech ho naformátovat pro Xbox. Stáhni si program Party Buffalo. Připoj Flash k PC zapni program Party Buffalo. V programu klikni na file open-Device Selector. Vyber připojený Flash disk. Do souboru Cache nakopíruj soubor, který si stáhnul na stránce http://www.xbuc.net/ např. Gears of War 3 ukonči program (File-exit) Připoj Flash k Xboxu Zapni hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Odpoj Xbox od sítě (odpojit síťový kabel ).Jdi na položku memory a smaž Cache u všech jednotek. Připoj USB Flash disk a nech ho naformátovat pro Xbox. Stáhni si program Party Buffalo. Připoj Flash k PC zapni program Party Buffalo. V programu klikni na file open-Device Selector. Vyber připojený Flash disk. Do souboru Cache nakopíruj soubor, který si stáhnul na stránce http://www.xbuc.net/ např. Gears of War 3 ukonči program (File-exit) Připoj Flash k Xboxu Zapni hru Ma to uz nekdo odzkouseny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Ano je to funkční. Podařilo se spustit Modern Warfare 3. Jen je třeba najít správnou verzi Media-ID. Ale třeba AC Revelations nejde protože ta verze kterou tam mají možná nesouhlasí s tou co mám. Třeba ji tam doplní. Kdyby to alespoň takto šlo tak by to bylo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 a xgd2 hry s AP2.5 spustit takto nejdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 TAkže moment nechápu :D... Mám ještě 1.9 lt a žádnou z XGD3 her sem tedy nehrál...(na reflash jsem plánoval jít po novém dashboardu)flag nejspíš mám už 1 a půl roku ale když už mě MS zabanoval tak mi to za týden z omluvou a dárkem zrušil...co to teď tedy pro mne znamená?čekat co bude..pak reflash že?... btw co ''cca'' bude? nějaký nový flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 proc te zabanoval a co ti dal za darek:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 proc te zabanoval a co ti dal za darek zde žádný off topic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Ano je to funkční. Podařilo se spustit Modern Warfare 3. Jen je třeba najít správnou verzi Media-ID. Ale třeba AC Revelations nejde protože ta verze kterou tam mají možná nesouhlasí s tou co mám. Třeba ji tam doplní. Kdyby to alespoň takto šlo tak by to bylo dobré jak zjistím tu verzi Media-ID ??? (MW3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 jak zjistím tu verzi Media-ID ??? (MW3) Musíš každou vyzkoušet, až některá hru spustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 TAkže moment nechápu :D...Mám ještě 1.9 lt a žádnou z XGD3 her sem tedy nehrál...(na reflash jsem plánoval jít po novém dashboardu)flag nejspíš mám už 1 a půl roku ale když už mě MS zabanoval tak mi to za týden z omluvou a dárkem zrušil...co to teď tedy pro mne znamená?čekat co bude..pak reflash že?... btw co ''cca'' bude? nějaký nový flash? Trochu zobecním odpověď. Podle mě to znamená to, že teď samozřejmě budeme čekat jak se situace vyvine. Dál si myslím že to bude probíhat tak jak tomu bylo u předchozích DB a AP25 hrách, tedy jakmile se zprovozní ABGX, bude možno každou hru opatchovat. Otázka je jestli to opravdu bude fungovat, protože tabulka AP25 kontrol je u každého jiná a kontrola probíhá individuálně pro každou konzolu a hru. Myslím že to jen znamená nový algoritmus kontrol, který je potřeba prolomit. Ale kdo ví, třeba už si žádnou pálenou hru nikdy nezahrajeme :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Musíš každou vyzkoušet, až některá hru spustí a můžu jich tam nahrát víc na ten disk? mě jde o to že mi to doma na mac os nejde, takže bych si to nakopíroval na flashku a udělal až v práci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Trochu zobecním odpověď. Podle mě to znamená to, že teď samozřejmě budeme čekat jak se situace vyvine. Dál si myslím že to bude probíhat tak jak tomu bylo u předchozích DB a AP25 hrách, tedy jakmile se zprovozní ABGX, bude možno každou hru opatchovat. Otázka je jestli to opravdu bude fungovat, protože tabulka AP25 kontrol je u každého jiná a kontrola probíhá individuálně pro každou konzolu a hru. Myslím že to jen znamená nový algoritmus kontrol, který je potřeba prolomit. Ale kdo ví, třeba už si žádnou pálenou hru nikdy nezahrajeme :lol: Tak ta poslední věta ...:D...když už by nic nebylo tak je tu RGH .) Mě šlo hlavně o to jestli jsem teĎ ve stejné situaci jako vy vesměs...akorát můžu na live :d... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Si na tom stejně jako ti, kterým se aktualizoval dae.bin a hráli AP25 hru, nebo XGD3 s AP25, kterých je většina. Já mám FW 1.9, nikdy jsem AP25 ani XGD3 hru nehrál a na live nechodím, mám DB 13146 protože jsem zatím vyšší nepotřeboval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 No tak úplně stejně ne když mě už jednou ban dali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 O ban nejde, jde o to, že máš taky aktualizovaný dae.bin a při pokusu spustit AP25 hru ti to už asi jiný flag než máš teď nedá, ale hru si nezahraješ. A pokud bys udělal LT 2.0, ani XGD3 AP25 hru si nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Potvrzuji funkčnost, asi až na 6.pokus spravny update a GoW 3 jede, aspon menši utěcha za Rayman Origins :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 O ban nejde, jde o to, že máš taky aktualizovaný dae.bin a při pokusu spustit AP25 hru ti to už asi jiný flag než máš teď nedá, ale hru si nezahraješ. A pokud bys udělal LT 2.0, ani XGD3 AP25 hru si nezahraješ. ok...takže čekat na nejspíš novej flash/patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.