tomasisko Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 TAkže moment nechápu :D...Mám ještě 1.9 lt a žádnou z XGD3 her sem tedy nehrál...(na reflash jsem plánoval jít po novém dashboardu)flag nejspíš mám už 1 a půl roku ale když už mě MS zabanoval tak mi to za týden z omluvou a dárkem zrušil...co to teď tedy pro mne znamená?čekat co bude..pak reflash že?... btw co ''cca'' bude? nějaký nový flash? Někdo kdo ma 2.5k příspěvku bych čekal větší přehled ale asi to tu jen neustále spamuješ ♥♥♥♥♥nímy dotazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Nevíte někdo jak zjistit Media ID ? Nenašel jsem zatím žádny program co by uměl toto přečíst u XDG3 her.Zatim každy kdo chce hrát po updatu DAE.bin musi zkoušet všechny varianty na stránce http://www.xbuc.net/ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Někdo kdo ma 2.5k příspěvku bych čekal větší přehled ale asi to tu jen neustále spamuješ ♥♥♥♥♥nímy dotazy... Si děláš prd*l?... spamem na mě vyjedeš že tu spamuju...přičemž narážíš na úplně normální otázku...Jsi blb. příště PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Nevíte někdo jak zjistit Media ID ? Nenašel jsem zatím žádny program co by uměl toto přečíst u XDG3 her.Zatim každy kdo chce hrát po updatu DAE.bin musi zkoušet všechny varianty na stránce http://www.xbuc.net/ . Jediny ABGX to umí a nechápu proč už dávno není nová verze. Možná nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Dokud nebude ABGX umět číst XGD3 tak nejspíš nijak. Zatím není jiná možnost, než vyzkoušet všechny soubory na xbuc.net. Tomas007: Nechápeš ? Tak proč ji třeba už nepomáháš programovat ;) Radši místo chápání dělej to co každý kdo to nijak neovlivní... čekej, nová verze bude, pracuje se na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jenom Info pro lidi co budou zkoušet přehrát znovu dashboard z USB v naději že se tabulka dae.bin přepíše, tak to nejde. Teď jsem to zkoušel bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jak uz jsem psal jinde, c4eva pracuje na nove verzi ABGX. Rekl bych, ze bude dostupna nekdy kolem DB updatu co bude ted v listopadu. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Na live jsem skoro furt a akorát mi nejedou hry co maj ap2.5 ochranu jinak vše jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Odpoj Xbox od sítě (odpojit síťový kabel ).Jdi na položku memory a smaž Cache u všech jednotek. Připoj USB Flash disk a nech ho naformátovat pro Xbox. Stáhni si program Party Buffalo. Připoj Flash k PC zapni program Party Buffalo. V programu klikni na file open-Device Selector. Vyber připojený Flash disk. Do souboru Cache nakopíruj soubor, který si stáhnul na stránce http://www.xbuc.net/ např. Gears of War 3 ukonči program (File-exit) Připoj Flash k Xboxu Zapni hru Mel bych par dotazu,chtel sem takhle rozjet COD BO zkusil sem asi 7 tech ruznejch souboru a nic uz me to nebavilo nevim jesi sem se proste jen netrefil,chci se zeptat jestli to BO jde vubec a jeste jak to kopiruju do te slozky cache na flesce tak to ma jeste podslozku tak jen jestli je jedno do ktere to zkopiruju a jestli bych jich tam moch nahrat vic tech souboru bud od jedne hry nebo i od vsech at si to uz najde abych nemusel kazdou hru vzdy zkouset a pokazde tak zdlouhave nahravat,diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Pani, predsa media ID vieme zistit aj rucne, alebo cez rozne aplikacie. Napriklad cez Iso2God: http://www.flashxbox.sk/app/iso2god_v1.3.6-360h.rar ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Pani, predsa media ID vieme zistit aj rucne, alebo cez rozne aplikacie. Napriklad cez Iso2God: http://www.flashxbox.sk/app/iso2god_v1.3.6-360h.rar ;) nemas prosimte nejakej navodek,sem to zkousel mam jen iso nove halo momentalne v pc no a vubec mi to nic nezjistilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 1) Spustim program 2) Kliknem na Add ISO 3) Kliknem na Browse pri "Image Location" 4) Vyberiem .iso 5) Vidim MEDIA ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 jo to sem udelal ale error reading title information,try disabling users access control if its enabled,neumim anglicky ale asi mam neco odpojenno neco to nenaslo no nejak to poresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Nenapalaujes ho ? Nepouziva dany .iso iny program ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 nn,zatim rozbaluju jinou hru tak jeste zkusim a jeste to pise nejakou chybu kvuli lokaci toho programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 nejde ani jina, couldnt locate xextool. expenced location was c:/xextool.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Chci se zeptat kdyby mi to jelo tak s tímto mužů na live ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 pokud si po změně v souboru spustil hru z AP25 na live mužeš chodit už beze strachu - maš flag a to noBAN se ti brzo změní...takže ti to muže byt fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Funguje vám někomu AC Revelations ?? - dneska tam dali správnou verzi 52F94282 kterou máme asi všichni a hra se stejně nespustí a ještě ke všemu mi vždycky vymaže ten soubor z flashky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Borci ujasněte mi.... mám lt+2.0 db 13604 na live nechodím (ani nemám kabel od netu v xku) .. hraju nové (skyrim,driver) i staré hry (COD: BO, Fifa 12) ... co se mi eventuálně stalo, nebo může stát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 když si pročteš POSTUPNĚ strany 1-6 nemusiš sem nic psat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak jsem otestoval tento zpusob viz dole . Funguje akorát je blbé že musíte mít stále připojenou usb Flashku, zatím mi šla pouze hra Gears of War ,Forza 4 ani Batman ne. ok first dissconnect the xbox from online (remove the ethernet cable) i'm not sure if this helps but do this just encase goto my xbox stup memory and hit lb rb x lb rb x now clear the cache from all memory units now get a flash drive and format it for xbox360 use download party buffalo now select your drive and goto the cache folder now goto xbox update center (google it) and search for the xbgd you wish to play ALSO i dunno if this helps but i'm on the beta dashboard (i can't connect online cause i installed it via usb) i hope this helps sorry if it dosen't it worked for me CONFIRMED WORKING: batman arkham city gears of war 3(use tu1 don't use the nov 17th update) sonic generations skyrim saints row 3 dark souls rage mw3 (don't use the latest update) me to dela to stejny GOW jede jinak Batman nejede ..mohu potvrdit jen toto Forzu jeste nemam a jine hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Funguje vám někomu AC Revelations ?? - dneska tam dali správnou verzi 52F94282 kterou máme asi všichni a hra se stejně nespustí a ještě ke všemu mi vždycky vymaže ten soubor z flashky :( Jak jsem říkal mi jede vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jak jsem říkal mi jede vše a jak ti to jede ¨? nechodis na live napis a ja se poseru :D psal jsi ze ti jedou vsechny hry krom AP25 ? tak co tady meles ze ti jede vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Uf konečně to JEDE !!!! Tak snad konečně dneska to AC Revelations dokončim. Pro správné skopírování souboru používejte program HORIZON ten pracuje na výbornou, už žádné mazání Title Update z flashky. Návod A uložit na flash disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.