Dunky Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Zkusil jsem to se Skyrim a vždy asi po dvou minutách to napíše, že se nepodařilo autorizovat disk, dělá vám to taky ? //: Aha tak mi to samé dělá i MW a AC:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 S tím jsem se nesetkal. MW i Revelations mi jde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Uf konečně to JEDE !!!! Tak snad konečně dneska to AC Revelations dokončim. Pro správné skopírování souboru používejte program HORIZON ten pracuje na výbornou, už žádné mazání Title Update z flashky.Návod A uložit na flash disk a mas ten programek? na netu nic o takovym programu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 tak uz ho mam,hledat ve svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 tak uz ho mam,hledat ve svetetak sem dej link. mě to vždycky najde nějakou kravinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 stačí dát do googlu např. "xbox horizon" a kliknout na první odkaz... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 program mam ale stejne to hazi error tak nevim zatim,kdyz chci otevrit iso tak neotevre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 nemá někdo na program horizon crack? potřebuju přenést ze zabanovabého účtu avatar awards na nový ale základní verze to nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 http://download.cnet.com/Horizon/3000-2130_4-75452078.html odsud mam ten programek,jinak pise mi to error invalid signature type detected for the loaded package. Halting reading . Please make sure the file is a valid xbox 360 content package. ,prelozeno v google neplatný podpis zjištěný typ pro načtení souboru. Zastavení čtení. Ujistěte se, že soubor je platný Xbox 360 obsah balení. tak nevim proc no zkus a dej vedet jesi ti to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jak to ale udělam když nemam puvodní iso. Mám jenom vypalené DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 taky sem neměl.. staci cist.. pres img burn ho vytvoris do pc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Zkusil jsem to se Skyrim a vždy asi po dvou minutách to napíše, že se nepodařilo autorizovat disk, dělá vám to taky ?//: Aha tak mi to samé dělá i MW a AC:R Tak stačilo hru smazat z HDD teď zkusím znova nainstalovat a uvidím jestli to taky půjde. //: jede jen z DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Aha to mě nenapadlo přes img Burn. Každopadně to hlasí při otevření iso souboru taky chybu: error invalid signature type detected for the loaded package. Halting reading . Please make sure the file is a valid xbox 360 content package. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak zatím nic moc.Nenačte to žádné ISO možná někde dělam chybu, vytvařím v nejnovějším IMGburneru iso z vypaleného dvd. Tak nevím co dělam špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 já sem to taky delal v tom poslednim.. black ops a mw 2.. ty zkousis jakou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Fable 3 a Forza 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tak nevím, otestoval hru Batman Forza 4 Fable 3 Pořád ta sama chyba takže aplikace asi o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 a stahujes ty dobre soubory? mas dobre nakonfigurovanou flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Vubec neotevřu to iso zobrazí se chyba : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 ty voe :D ale v tom se neotevíra iso ale jen ten title update co si stahnes... pres tento program si ten TU das na flashku a pak do xboxu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Aha tak to jsem to špatně pochopil.Myslel jsem že ta aplikace na základě přidaného iso soboru najde title update a ten pak nakopiruje na Flash a tím pujde hrát v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 nene. ty si zjistis cislo toho iso souboru pomoci programu a pak si to najdes na tom vebu s title updates a pres ten program to nakopirujes na flasku, das do xboxu, restartujes a bude to fungovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 ahoj jenom bych se chtel zeptat mam slim xbox dnes sem si koupil hardisk a kdys nainstaluju nakou hru s xdg3 tak minutu mi hraje a pak my to vyhodi chybu failed autorized dysk abez disku me hrajou fsechny hry tak nevim jestli mam spatny hdd mam Dash 14686 beta na live vubec nechodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Hotový Title Update 651050A1 pro NFS The RUN je ke stažení. Super super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jenom pro info, tady je další odkaz kde je možné title updates najít http://marketplace.jqe360.com/ je tam třeba BATTLEFIELD 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.