Pospe Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zdravím, Dnes jsem si stáhl a následně vypálil COD BLACK OPS. V momentě když se hra začala spouštět mi xbox hodil chybu. Kdyby někdo věděl proč mi to nejede a co mám udělat aby mi to jelo byl bych mu vděčný. S pozdravem Pospe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 DAE.bin tabulka sa potichu zmenila -> mas flag (coskoro mozno ban) precitaj si toto http://console-forum.net/tema/133121-odpojte-si-flashnutu-konzolu-z-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pospe Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zajímavé,jenže háček je v tom že já xbox live nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Tak mas pravdepodobne nekompatibilny AP25 sektor s tvojim dashboardom -> flag Ak mas najnovsi dashboard, pichni to napalene medium do PC mechaniky a prejdi ho kontrolou cez abgx360 co povie na ap25 sektor... ak mas starsi dashboard a opatchoval si to najnovsim sektorom, taktiez chyba (zial abgx360 nepise aky sektor na aky dashboard mas, snad to bude nova ficura v prichadzajucej verzii) skontroluj si xko cez xval, ap25 failed challenge v tomto pripade bude asi jasny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pospe
Zdravím,
Dnes jsem si stáhl a následně vypálil COD BLACK OPS.
V momentě když se hra začala spouštět mi xbox hodil chybu.
Kdyby někdo věděl proč mi to nejede a co mám udělat aby mi to jelo byl bych mu vděčný.
S pozdravem Pospe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.