danecek Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Ahoj mam takový problém včera jsem hrál normálně FORZU 4 a ostatní hry a dnes mi jdou pustit pouze hry, co nejsou xdg3, nevíte co se děje? Konzole je připojena na internet ale hry přes live xdg3 hry nehraju. Mam verzi Jasper LT 2.0 .U všech xdg3 her se zobrazí se chyba :This disc is not supported Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 http://console-forum.net/tema/133121-odpojte-si-flashnutu-konzolu-z-xbox-live :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Ahoj mam takový problém včera jsem hrál normálně FORZU 4 a ostatní hry a dnes mi jdou pustit pouze hry, co nejsou xdg3, nevíte co se děje? Konzole je připojena na internet ale hry přes live xdg3 hry nehraju. Mam verzi Jasper LT 2.0 .U všech xdg3 her se zobrazí se chyba :This disc is not supported http://console-forum.net/tema/133109-problem-s-hrami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Jenom dotaz nepomohlo by nahrat do konzole přes usb beta flash Dashboard 2.0.14686.0 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Já jsem včera celej den hrál XGD3 hry. Od 20 hodin do 23 hodin jsem smažil NFS The Run a potom už se nedala spustit žádná pálenka XGD3. Ovšem Gears of War 3 pálenka funguje. Co s tím budeme dělat sakra. Zatracená škoda že jsem byl připojený na XBOX LIVE :cry:, jinak to mohlo být v pohodě. Jestli se budou muset všechny hry přepalovat nebo jít zase na re-flash tak já už to nedávám !!! Mrd.. na to !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nevýhoda flashu.. Přejdi na origo a nebudeš muset tohle vůbec řešit.. Být na místě Microsoft, tak bys taky vymýšlel co podniknout, abys zamezil pirátění.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nevýhoda flashu.. Přejdi na origo a nebudeš muset tohle vůbec řešit.. Být na místě Microsoft, tak bys taky vymýšlel co podniknout, abys zamezil pirátění.. Přejít na origo je pozdě když mám FLAG a provrtanej čip. Ono se to nějak vyřeší, vždyť je to pořád dokola :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Mě tahle situace utvrdila v tom, že si pořídím ještě jeden xbox jen na origo..a druhý půjde na rgh a bude po starostech :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Přejít na origo je pozdě když mám FLAG a provrtanej čip. Ono se to nějak vyřeší, vždyť je to pořád dokola :) Ale take dokola tu pred rokom nebolo :D 3 roky od vzniku flashu sa ficalo bezproblemov, teraz je to s problemami caste. Lepsie to uz ani nebude, takze kto chce hravat konzoly, tak pomaly prejst na orig., alebo kupit dnesne PC a tym je aj grafika na vyssej urovni ako na X360 (samozrejme treba pocitat iba s hrami, ktore vychadzaju aj na PC). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 a kdyz mam palene hry, udelam flash na lt 2.0 nikdy nebudu mit xko pripojene k internetu, ani jsem ho nikdy k netu pripojene nemel, tak co? to pojede v pohode, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 nemusis psat do dvou temat :) no a ohledne dotazu. mohlo by ti to fungovat normalne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Už je způsob jak znovu hrát XDG 3 hry. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 a ten je jakej?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Už je způsob jak znovu hrát XDG 3 hry. ;) Jak to tedy jde. Hoď sem návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jaky zpusob ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Co takhle sem dal rovnou link a nepsat sem takovy nic nerikajici prispevky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 ok first dissconnect the xbox from online (remove the ethernet cable) i'm not sure if this helps but do this just encase goto my xbox stup memory and hit lb rb x lb rb x now clear the cache from all memory units now get a flash drive and format it for xbox360 use download party buffalo now select your drive and goto the cache folder now goto xbox update center (google it) and search for the xbgd you wish to play ALSO i dunno if this helps but i'm on the beta dashboard (i can't connect online cause i installed it via usb) i hope this helps sorry if it dosen't it worked for me CONFIRMED WORKING: batman arkham city gears of war 3(use tu1 don't use the nov 17th update) sonic generations skyrim saints row 3 dark souls rage mw3 (don't use the latest update) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Co takhle sem dal rovnou link a nepsat sem takovy nic nerikajici prispevky? co takhle nebyt linej a taky hledat a necekat az ti to nekdo nasere pod nos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Těd jsem koukal na stranku http://c4evaspeaks.com/ a nic nového nepíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 tohle je nic nerikajici pokud nemas zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 co takhle nebyt linej a taky hledat a necekat az ti to nekdo nasere pod nos? Kdyz uz sem pises, ze uz se daji znovu hrat XGD3 hry, tak k tomu tvym prispevku rovnou postni link ne? a zacni se chovat slusne frajere. Ja narozdil od ostatnich XDG3 hry nehral na live takze mi xbox funguje normalne a hledat umim. C4eva nic noveho neuvadi takze to cos napsal muze a nemusi fungovat a nebo je to taky snuska nesmyslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 aha promiň ja zapoměl že c4eva je jedinej kdo dělá mod na xbox....******... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danecek Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak pošli ten link at to mužeme vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 hm..koukni pár příspěvků nahoru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 tvrdi to snad nekdo? Bud sem postni link a nebo tu prestan rozhlasovat blbosti, ze uz XGD3 hry funguji. a nebo nam tu rovnou chces napsat, ze mas navod na unban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts