Nikdo1468627053 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Čau,chtěl bych prosím poradit jak připojit ps3 k netu. Vůbec mi to nejde. Když dám test spojení napíše se mi tam IP adress:Suceeded Internet connection:Failed a napíše se tam ze toto je DNS error (80710102). Vůbec sis tím nevím rady.A ještě něco pls z kama mám sehnat IP adresu a DNS? Já jsem to totiž našel na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 NO koukám že s tebou to bude asi složitější :-D jak máš PS3 připojenou k netu ?? kabelem nebo wifi ke svemu routeru?? nebo máš ADSL nebo jak jsi vlastně připojený k netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Prečo zakladáš vlákno na dvoch miestach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 založil to na 3 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Niečo podobné robia spamboti, ale to sa dá lahko overiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikdo1468627053 Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Mám to spojené kabelem přes router.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 No tak pokud máš na Routeru DHCP tak to samé dej v PS3 a on si adresu načte sám... pokud ne tak musíš nastavit vše stejně jako v PC a IP adresa musí mít poslední číslo jiné např. 10.0.0.1 PC a 10.0.0.2 PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Nebo stačí ps3 si vybrat možnost EASY, když zkoušíš test internetu na ps3 . Automaticky se to nastaví a mělo by to jít , já to měl taky a dal jsem si EASY a šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.