MaharadZa Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Potřebuju pls vědět jak mi Windows XP Professional rozpozná PSP.Když ho připojím a dám USB Connection napíše Zařízení nebylo rozpoznáno.....potřebuju nějakej soft??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Já si myslim že je to kabelem...taky se mi tohlec stávalo....kup si new kabel...Vim kde máš kabel i s dobíjením na PSP za 110,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 Zkus nejprve zapnout na PSP USB mod a až potom zapojit kabel do PC.Někdy mi to taky s laptopem udělá takovouhle věc.XP hlásí ,že nejde rozpoznat zařízení.Tohle znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 nejpravdepobnejsi pricina je spatny kabel...i to se muze stat a par lidem kterym to taky neslo to pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 JJ celou dobu mu to říkám..... kdybys chtěl ten levnej kabel tak napiš hodim ti odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 mno ja mam kabej sony co mame od videokamery a ten faka v pohode ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2006 Hele díkyct:-)) Zkoušel jsem vše du do novýho kabele:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Hele díkyct:-)) Zkoušel jsem vše du do novýho kabele:-)az ho koupis urcite napis jak to dopadlo at sme taky trosicku chytrejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaharadZa Odesláno Srpen 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 Hehe,no kabel šel samo jinej brtruv od MP3 a ten co ja sem mel k PSP ten mu jde tak jsme udellali change:-)a diky za pomoc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 Hehe,no kabel šel samo jinej brtruv od MP3 a ten co ja sem mel k PSP ten mu jde tak jsme udellali change:-)a diky za pomoc:-)jn ... pomalu z nas bude infolinka sony :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 tkus připoji psp ke komplu a restartovat ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 tkus připoji psp ke komplu a restartovat ho..napsal, ze mu jede tak na co nejaky restart? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MaharadZa
Potřebuju pls vědět jak mi Windows XP Professional rozpozná PSP.Když ho připojím a dám USB Connection napíše Zařízení nebylo rozpoznáno.....potřebuju nějakej soft???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts