Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra roku 2011

Mušák

Recommended Posts

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

• 2 weeks later...

tak ze mne je to: 1. Dark Souls - hra,ktera mne po dlouhe dobe donutila si vzit v praci volno a parit a parit

2. Dungeon Defenders - extremne navykova hra, jsem silene zavisly doted

3. Batman AC : vyborna grafika a hratelnost

Mozna pak budu hodnotit Skyrim,ale zatim mam jenom ctvrtinu nahrano.

Nejvetsi zklamani roku: Uncharted 3 - bohuzel jsem na ni tak dlouhou cekal, dokonce jsem mel skoro rok U3 theme a pak jsem byl nemile prekvapen lehkou obtiznosti a extremni kratkou hraci dobu. Oproti druhemu dile hrozne zklamani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku s křížkem po funuse ... :D

bohuzel nektere hry vysly okolo vanoce (nebo byly dostany pod stromecek),takze myslim,ze hodnotit hry v lednu je naprosto normalni a pokud sis nevsimnul v tento tyden se volila nejlepsi rpg hra roku 2011 a to dark souls

Odkaz ke komentáři

Tak to je tezke hodnoceni, rozhodne ne Uncharted 3 mam rad hry ktere nedelaji chyby, v Uncharted 3 je strelba zejmena zblizka naprosto KATASTROFICKA ja mam rad realisticke pohyby pri zasazich ktere protivnik dela, tehle hre to naprosto chybi a tim u mne strada a je prakticky nehratelna.

1. Batman Arkham City - mozna je to proto ze sem nehral Asylum, bojovy system mne uchvatil proto cislo 1!

2. Killzone 3 - tady nevim co rict, libi se mi strelba, reakce na zasahy ale i grafika.

3. sem bych napsal asi 3 hry a to FIFA 12 (nemam co rict mam rad fotbal), Battlefield 3 (hral sem i na pc s grafikou gtx590 ale na Metro 2033 to graficky v zadnem pripade nema) a RAGE.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu