Kumlin Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 hej hej je rok 2012 ... tzn. : vyhodnocení ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Hele ja si Myslím že na 100% to bude BATTLEFIELD 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Sorry za opožděný vyhodnocení, už je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumlin Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Yeah :D The best game is UNCHARTED 3 ! :D a Skyrim se válí na zádech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 tak ze mne je to: 1. Dark Souls - hra,ktera mne po dlouhe dobe donutila si vzit v praci volno a parit a parit 2. Dungeon Defenders - extremne navykova hra, jsem silene zavisly doted 3. Batman AC : vyborna grafika a hratelnost Mozna pak budu hodnotit Skyrim,ale zatim mam jenom ctvrtinu nahrano. Nejvetsi zklamani roku: Uncharted 3 - bohuzel jsem na ni tak dlouhou cekal, dokonce jsem mel skoro rok U3 theme a pak jsem byl nemile prekvapen lehkou obtiznosti a extremni kratkou hraci dobu. Oproti druhemu dile hrozne zklamani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumlin Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Trošku s křížkem po funuse ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Trošku s křížkem po funuse ... :D To nevadí, já bych tady to téma úplně neuzavíral, spousta lidí si spousta her z 2011 zahraje až v tomto roce tak ať řeknou svůj názor, mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Trošku s křížkem po funuse ... :D bohuzel nektere hry vysly okolo vanoce (nebo byly dostany pod stromecek),takze myslim,ze hodnotit hry v lednu je naprosto normalni a pokud sis nevsimnul v tento tyden se volila nejlepsi rpg hra roku 2011 a to dark souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 1. Uncharted 3 2. Call of Duty MW3 3. Fifa 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayZine Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Tak to je tezke hodnoceni, rozhodne ne Uncharted 3 mam rad hry ktere nedelaji chyby, v Uncharted 3 je strelba zejmena zblizka naprosto KATASTROFICKA ja mam rad realisticke pohyby pri zasazich ktere protivnik dela, tehle hre to naprosto chybi a tim u mne strada a je prakticky nehratelna. 1. Batman Arkham City - mozna je to proto ze sem nehral Asylum, bojovy system mne uchvatil proto cislo 1! 2. Killzone 3 - tady nevim co rict, libi se mi strelba, reakce na zasahy ale i grafika. 3. sem bych napsal asi 3 hry a to FIFA 12 (nemam co rict mam rad fotbal), Battlefield 3 (hral sem i na pc s grafikou gtx590 ale na Metro 2033 to graficky v zadnem pripade nema) a RAGE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 1. Battlefield 3 2. Uncharted 3 3. Killzone 3 a dalších x parádních her, co vyšly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klay Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 1) Uncharted 3 2) Littlebigplanet 2 3) Assasins Creed Revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.