Pizzadox Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 zdar, hele potrebuju radu, chtel jsem si svoje PSP (fat 1004, FW 6.60, deska 11g, karta SanDisk 4GB) flashnout pres pandoru, udelal jsem si podle navodu magic memory stick, ale kdyz jsem chtel spustit samotnou aplikaci (Despertar del Cemeterio), hodilo mi to "This game cannot be started. The data is corrupted". Ocenil bych jakoukoliv radu. Dik PS sry, jestli je to ve spatnym foru, nevim kam jinam to napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 psp fat s modulem 11g? tak máš fatko nebo 3000ovku? fatko je modul 1g. mms vytvoř na PC třeba před PSP grader, ten derpertar jde spustit jenom na psp s CFW a podporovanou deskou. Na PC to uděláš bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Mohl bys to prosím popsat trochu konkrétněji? Jsem PSP začátečník. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 stáhni si do pc program psp grader v008 a OFW 5.00, program spusť a sám uvidiš co dál. S googlem pracovat předpokládám umíš takže nevidím žádnej problém. A vůbec, teď me napadlo, proč to dělíš přes pandoru kjdyž ti psp jde? řiď se tímhle návodem http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 (sekce - instalace 6.60 pro b10 a pak hned pod tím ten 6.60 permanent) ale jen pokud máš opravdu fatko, jestli ti module checker vyplivnul že máš 11g tak máš psp 3000 a tím si ho brickneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.