lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Zdravim. Prosim o pomoc, mám PS3 FAT 60 GB, je starej dva roky. 14 dní se na něm nehrálo a ted v neděli se převážel z chaty domu. Doma jsem ho normálně zapnul, vložil jsem hru a jako by tam disk nebyl. Z vnitřku konzole je slyšet, že se něco načítá, ale výsledek žádnej. Když jsem zkusil DVD film, nebo PS2 hry, běželo to naprosto v klidu. Nevíte někdo čim by to mohlo bejt ? Předem děkuju za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 odešel laser. stačí dát do servisu kde ho vyměněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 A nevíte prosím někdo kolik by to přibližně stálo ? Jestli se to vůbec vyplatí opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 http://www.servis-konzoli.cz/item-servis/vyrobek-sony-playstation-3 zavolej jim a zeptej se kolik by to stálo(je to ten servis kterej tu má reklamu), většnou si ty servisy učtujou +- stejné ceny, ale přesně ti to neřeknu(nikdy jsem sevis nepotřeboval, naštěstí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Skôr si myslím, že sa ti na čočku dostal nejaký bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nemec30: Díky moc, zavolám tam )) Neeo: Taky mě to napadlo. Jak by bylo nejlepší se k tomu dostat, abych to prohlídl a případně očistil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Kup v tescu takove to čistici CD,, ma na sobe nalepeny takovy šteteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 witaHavr: Mam doma tohle, bude to stačit, nebo mám koupit něco specifičtějšího ? http://www.primeshop.cz/elektronika/audio-video-doplnky/cisteni-pasky/58924-hama-44721-cistici-cd-disk-suchy-proces/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 No ano.Toto jsem daval do auto radia a potom jelo :-) zkus to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Supr, děkuju. Kdyby to šlo řešit takhle a nervat do toho peníze, tak bych byl rád ) A nemůže to nějak poškodit tu mechaniku, že ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 No ja to delal v auto radiu a to jelo. snad to bude dobrý,divej but to spraviš nebo je vadna mechanika-vic už snad ani nemužeš skazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Tak už jsem to vyřešil, opravdu to bylo vadnou blu-ray mechanikou a i když Vám jdou CD/DVD, musí se měnit celá. Dal jsem to do toho servisu na Karláku, kterej můžu doporučit, rychle to vyřešili, profesionální přístup. Výměna stojí 2800 i s prací, což neni levný, ale co se dá dělat. Tak že to jen pro ty, co maj třeba podobnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ješte 1000kč a mel bys slimku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukest Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Bohužel je to tak :D Ale city a jailbreak u mě zvítězili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jenže tve city PS3 60gb zachvilí skončí.... YLOD 60gb potká kažého :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukest
Zdravim. Prosim o pomoc, mám PS3 FAT 60 GB, je starej dva roky.
14 dní se na něm nehrálo a ted v neděli se převážel z chaty domu.
Doma jsem ho normálně zapnul, vložil jsem hru a jako by tam disk nebyl.
Z vnitřku konzole je slyšet, že se něco načítá, ale výsledek žádnej.
Když jsem zkusil DVD film, nebo PS2 hry, běželo to naprosto v klidu.
Nevíte někdo čim by to mohlo bejt ? Předem děkuju za všechny rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.