lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Zdravim. Prosim o pomoc, mám PS3 FAT 60 GB, je starej dva roky. 14 dní se na něm nehrálo a ted v neděli se převážel z chaty domu. Doma jsem ho normálně zapnul, vložil jsem hru a jako by tam disk nebyl. Z vnitřku konzole je slyšet, že se něco načítá, ale výsledek žádnej. Když jsem zkusil DVD film, nebo PS2 hry, běželo to naprosto v klidu. Nevíte někdo čim by to mohlo bejt ? Předem děkuju za všechny rady. Citovat
0 Nemec30 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 odešel laser. stačí dát do servisu kde ho vyměněj. Citovat
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 A nevíte prosím někdo kolik by to přibližně stálo ? Jestli se to vůbec vyplatí opravovat. Citovat
0 Nemec30 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 http://www.servis-konzoli.cz/item-servis/vyrobek-sony-playstation-3 zavolej jim a zeptej se kolik by to stálo(je to ten servis kterej tu má reklamu), většnou si ty servisy učtujou +- stejné ceny, ale přesně ti to neřeknu(nikdy jsem sevis nepotřeboval, naštěstí) Citovat
0 Neeo Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Skôr si myslím, že sa ti na čočku dostal nejaký bordel. Citovat
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Nemec30: Díky moc, zavolám tam )) Neeo: Taky mě to napadlo. Jak by bylo nejlepší se k tomu dostat, abych to prohlídl a případně očistil ? Citovat
0 witaHavr Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Kup v tescu takove to čistici CD,, ma na sobe nalepeny takovy šteteček Citovat
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 witaHavr: Mam doma tohle, bude to stačit, nebo mám koupit něco specifičtějšího ? http://www.primeshop.cz/elektronika/audio-video-doplnky/cisteni-pasky/58924-hama-44721-cistici-cd-disk-suchy-proces/ Citovat
0 witaHavr Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 No ano.Toto jsem daval do auto radia a potom jelo :-) zkus to :-) Citovat
0 lukest Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Supr, děkuju. Kdyby to šlo řešit takhle a nervat do toho peníze, tak bych byl rád ) A nemůže to nějak poškodit tu mechaniku, že ne ? Citovat
0 witaHavr Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 No ja to delal v auto radiu a to jelo. snad to bude dobrý,divej but to spraviš nebo je vadna mechanika-vic už snad ani nemužeš skazit Citovat
0 lukest Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 Tak už jsem to vyřešil, opravdu to bylo vadnou blu-ray mechanikou a i když Vám jdou CD/DVD, musí se měnit celá. Dal jsem to do toho servisu na Karláku, kterej můžu doporučit, rychle to vyřešili, profesionální přístup. Výměna stojí 2800 i s prací, což neni levný, ale co se dá dělat. Tak že to jen pro ty, co maj třeba podobnej problém. Citovat
0 witaHavr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 ješte 1000kč a mel bys slimku :D Citovat
0 lukest Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 Bohužel je to tak :D Ale city a jailbreak u mě zvítězili :D Citovat
0 witaHavr Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 Jenže tve city PS3 60gb zachvilí skončí.... YLOD 60gb potká kažého :-( Citovat
Otázka
lukest
Zdravim. Prosim o pomoc, mám PS3 FAT 60 GB, je starej dva roky.
14 dní se na něm nehrálo a ted v neděli se převážel z chaty domu.
Doma jsem ho normálně zapnul, vložil jsem hru a jako by tam disk nebyl.
Z vnitřku konzole je slyšet, že se něco načítá, ale výsledek žádnej.
Když jsem zkusil DVD film, nebo PS2 hry, běželo to naprosto v klidu.
Nevíte někdo čim by to mohlo bejt ? Předem děkuju za všechny rady.
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.