Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

PSP 2000 s TA-0888v3 a PSP 3000 stále nejdou flashnout. Podrobnosti

najdete v tomto topicu.

Tento topic jiz neni aktualni, pouzivejte nasledujici topic: http://console-forum.net/showthread.php?t=53990

88548674a11c8adb.png

logo by *Dave*

topic by: Dutch, tekken90, Woko_O

Poslední aktualizace 15.4. 2009

Pro začátečníky (aneb to co vás nejvíc zajímá - jak si zahrát stažené hry)

1 ) zkratky, které by měl každý PSPčkař znát

2 ) Custom Firmware a vše kolem něj (DG, Flash, instalace CFW)

3 ) Kam co nakopírovat

4 ) ISO hry, problémy se spuštěním ISO nebo homebrew

5 ) Recovery a VSH Menu

6 ) Nejčastější otázky

oastatní věci, které je dobré vědět

A) Technické parametry

B) Update oficiálního FW / přehled FW

C) Příslušenství

Pro začátečníky (aneb to co vás nejvíc zajímá - jak si zahrát stažené hry)

1 ) Zkratky, které by měl každý PSPčkař znát

Základní zkratky názvů ve světě PSP

Odkrýt skrytý obsah
  • Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Dutch-velice dobrá práce.Tohle se tady musí vylepit hned na první stránce.Nějaké věci sám neznám.Ten člověk s fw 2.0 bez internet browseru je pro mně zcela nové info.Nemám PSP zas tak dlouho.Díky :wink:

Připomínka-U těch filmů byly dvě verze co mohou nastat a dvě různé složky ,kam to nakopírovat.Já snad stáhl jen asi 3 filmy a zrovna tam byly obě varianty.

Odesláno
  Pasul napsal:
Dutch-velice dobrá práce.Tohle se tady musí vylepit hned na první stránce.Nějaké věci sám neznám.Ten člověk s fw 2.0 bez internet browseru je pro mně zcela nové info.Nemám PSP zas tak dlouho.Díky :wink:

Připomínka-U těch filmů byly dvě verze co mohou nastat a dvě různé složky ,kam to nakopírovat.Já snad stáhl jen asi 3 filmy a zrovna tam byly obě varianty.

mno ta jina slozka je prave pro kodek h.264 slozka se menuje myslim 100ANV01 a soubor se menuje MAQxxxx.MP4 nebo nejak tak...zejtra pustim devhook a zapracuju na tom...
Odesláno
  gemi napsal:
Vynikající, Dutchi. Dokonce do té míry, že to vystavím jako Globální oznámení. Pracuj na tom dál, rozšiřuj, doplňuj... A příležitostně oprav tu hromadu chyb a překlepů - ať je všechno pořádně srozumitelné. I přesto se ale obávám, že "lamerské" dotazy budeme vídat dál.
sqělí to jsem chtel slyset bohuzel jsem se naucil uz psat bez hacku a carek, takze to bude zdlouhava zalezitost hned zitra se do toho dam :)

THX

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu