Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Já jsem taky nováček na tomto foru a PSP mám poprvé v ruce cca. 18 hodin. Stačilo to tu hoďku přočíst a už mám FW 2.71SE-B.

Kdybych se tu hned začal ptát, tak průvodce od Dutche by byl k ničemu, takhle mi jeho informace dost pomohli. Měl jsem také v2.01.

Já jsem nejdříve provedl klasický upgrade na v2.71, potom zpět na v1.5 (na 1. straně máš odkaz) a nakonec na 2.71SE-B (také odkaz).

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ahoj. Já jsem taky nováček na tomto foru a PSP mám poprvé v ruce cca. 18 hodin. Stačilo to tu hoďku přočíst a už mám FW 2.71SE-B.

Kdybych se tu hned začal ptát, tak průvodce od Dutche by byl k ničemu, takhle mi jeho informace dost pomohli. Měl jsem také v2.01.

Já jsem nejdříve provedl klasický upgrade na v2.71, potom zpět na v1.5 (na 1. straně máš odkaz) a nakonec na 2.71SE-B (také odkaz).

Tak to tedy smekam :wink: ses jeden z mala ktery si to precetl a ne se rovnou ptal, ses borec azadna lama :)
Odesláno

Prosim poradi mi nekdo ?Mam PSP nové - FW 1.5 .Mam tam devhook (menu je normal v anglictine) ale kdyz spustim hru tak jede v nemcine i kdyz vim ze to sou hry v AJ na 100 % ,ale nevim jak to zmenit na AJ !PLS pomozte ... btw devhook - verze 0.45 zkousel sem vsechny mozny typy devhooku 0.44 , 0.46........ v PSP se to menuje DevHook launcher 1.35 mod .HELP UZ NEVIM CO MAM DELAT A NECHCI MENIT FW.

Odesláno
Prosim poradi mi nekdo ?Mam PSP nové - FW 1.5 .Mam tam devhook (menu je normal v anglictine) ale kdyz spustim hru tak jede v nemcine i kdyz vim ze to sou hry v AJ na 100 % ,ale nevim jak to zmenit na AJ !PLS pomozte ... btw devhook - verze 0.45 zkousel sem vsechny mozny typy devhooku 0.44 , 0.46........ v PSP se to menuje DevHook launcher 1.35 mod .HELP UZ NEVIM CO MAM DELAT A NECHCI MENIT FW.
vyreseno, v emulovanym fw 2.71 musite zmenit v hlavnim menu jazyk na anglicky

Einstellungen/System einstellungen/System sprache/- English

Odesláno
Hele lidi nevim co mam delat najednou mi prestal jit killzone pise mi to znamou vetu ze to nejde spustit a cislo 8002012D coz vubrc nevim co je vcera jsem to jeste hral a nejede to ani pres devhook :-(

Ahoj. Tohle jsem včera s Killzone taky řešil, stejná chyba. Pomohlo mi aktualizovat firmware 2.71 SE-B a už to frčelo.

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006100017

Odesláno

Zdravim Vas, po necelom roku, ked som svoje PSP predal, si kupujem druhe :) Vela sa toho zmenilo, bezal som este na Fastloaderi, a tuzil som spojazdnit GTA :)

Spytam sa takto, ked si objednam PSP cez Ebay zasielku z Hongkongu, mozem ocakavat tu nestastnu TA dosku ?

Ten navod na zaciatku temy je v pohode, ale nakoniec sa aj tak spytam :) : Ked si kupim PSP s fw 2.70, v pohode ho downgradnem, aby som mohol hrat ISO ?

Dakujem za odpoved.

Odesláno

Zdravim Vas, spytam sa Vas takto: Ktory fw si mam vybrat len na hranie ISO ? Net, a podobne nepouzivam, takze logicky mi vychadza 1.5, a ak som spravne pochopil, na to aby som si mohol zahrat napr. GTA, potrebujem aj DevHooka, a potom nejaky programik na pretaktovanie PSP na plny vykon, kedze napr. GTA seka, kedze DevHook loaduje zpackovane ISO.

Pochopil som to spravne ?

Dakujem.

Odesláno
Zdravim Vas, spytam sa Vas takto: Ktory fw si mam vybrat len na hranie ISO ? Net, a podobne nepouzivam, takze logicky mi vychadza 1.5, a ak som spravne pochopil, na to aby som si mohol zahrat napr. GTA, potrebujem aj DevHooka, a potom nejaky programik na pretaktovanie PSP na plny vykon, kedze napr. GTA seka, kedze DevHook loaduje zpackovane ISO.

Pochopil som to spravne ?

Dakujem.

ok, uz som to pochopil. Jednoznacne 2.71 SE-B. Stacilo si dokladne prestudovat toto forum, aj napriek tomu, ze je tu neznesitelne mnozstvo offtopicov, a bordel v temach :)

Ale mam toto forum aj tak rad :)

Odesláno
hehe, prisel mi dnes dotaz od nejakeho novacka(radsi jej nebudu jmenovat) jako PM a fakt me pobavil, tak at mate take duvod se usmat: :P :P :P :shock:

"cau...mam takovy blby dotaz...psp budu mit az na Vanoce,ale uz mam nejaky hry...jak se vklada umd do mechaniky...cely i s tim obalem nebo jen samotne umd...nejde mi totiz ten obal rozdelat ..."

To je este normalna ( :lol: :roll: ) otazka. Mne prisla ze ci je PSP jednorazove alebo ci sa da nabijat. :mrgreen:
Guest Anonymous
Odesláno
hehe, prisel mi dnes dotaz od nejakeho novacka(radsi jej nebudu jmenovat) jako PM a fakt me pobavil, tak at mate take duvod se usmat: :P :P :P :shock:

"cau...mam takovy blby dotaz...psp budu mit az na Vanoce,ale uz mam nejaky hry...jak se vklada umd do mechaniky...cely i s tim obalem nebo jen samotne umd...nejde mi totiz ten obal rozdelat ..."

Loooooo, rofl :lol: :D Me se zase jednou jeden frajes po ICQ ptal jak se vypalujou UMDcka :mrgreen:

Odesláno

To je este normalna ( :lol: :roll: ) otazka. Mne prisla ze ci je PSP jednorazove alebo ci sa da nabijat. :mrgreen:
PSP taková drahá hračička a aby se nedala nabíjet :lol: :lol:
Guest Anonymous
Odesláno
Chtelo by se mi po kazdych 7 hodinach kupovat nove :-D

To mas za rok cca 7 056 000,- :lol: :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu