borekspartan Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Se přihlaš do ligy ( jsou tam dvě :D ) a určitě si zahraješ ,zápasů tam zbývá opravdu hodně !!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Kluci zítra bych zahrál. Od 20.00 bych byl k dispozici.. :-) nějaký turnajek, pratelacek nebo ligu.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ja myslel ze uz to mate dojete:) .... tak sem se prihlasil, kdo chce naklepat, sem k dispozici, jinak ja zitra nemuzu, prijede mlada :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Zajímavé zápasy včera Sejvi, co? Ten první byl o ničem a zase ty- pro tebe zakleté- penalty...:wohow:. Druhý už byl dobrý s trochou štestí pro mě a na ten třetí vzpomínám nejraději...:cheesygrin:. Hrál jsi dobře, ale já prostě dal skoro ze všeho góla, takže výsledek drtivý..:wohow: Sice bych řekl, že jsem byl v tom posledním o něco lepší, ale o tři góly určitě ne..:-) Prostě šťastný den...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Jo jo majki byl jsi v těch posledních zápasech lepší... Hrál jsi velmi dobře. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 No zas tak super to nebylo...:cheesygrin:. Snažím se i trénovat ovládání. Hraju free training 11 na 11. A zkouším a zkouším...:cheesygrin: Než to ale vychytám, tak přijde PES 2013..:-) Ale musím uznat, že taky hraješ líp. Myslím, že na nás jsou vidět pokroky..:wohow: Proto bych zase rád změřil síly s ostatníma z comunity. Dlouho jsem s nikým nehrál. Musíme dát přáteláček nebo turnájek. Zítra dopoledne jsem k mání, kdyby měl někdo zájem..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 tak v sobotu odpoledne muzem konecne dat repre zapas majki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ok hende, jsem pro. budu tam tak kolem 9.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Mám tu pár informací z Comunity- pro zpestření...:-) Jsou to celkové údaje z comunity- tzn. i přáteláky a turnájky Počet zápasů počet vítězství % vyhraných zápasů průměr vstřelených gólů za zápas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Pekne statistiky a uz jsme toho v community odehrali opravdu hodne... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Čau, kluci dnes se přidal do ligy dalši kámoš, tak si ho přidejte, ať s nim můžete zahrát:) jeho nick je : kubarus a hrát bude za Real, kterej zbyl volnej po vyřazeném lupeni7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Celkem dobrý turnájek včera. Akorát si nemůžu odpostit výtku k Met4lboy. Není moc fér po prvních 4 nepovedených zápasech se na turnaj vys..t. Asi by bylo dobré se domluvit, že když už se do turnaje přihlásíš, tak ho prostě dohraješ. Samozřejmě když nemáš vážný důvod. Ale napsat "FU*K LIVERPOOL, končím" je celkem na ho**o. Chápu, že jsi asi neměl svůj oblíbený tým, ale to já třeba taky ne. Honzík tam byl dřív a vzal si United, tak jsem si prostě musel vzít někoho jiného, i když s nikým jiným jinak nehraju. Taky mi to s City moc nešlo, ale všichni jsme svoje zápasy dohráli! Ale jinak včera moc dobré zápasy. Jo a honziku musíme dát někdy špíl ManU vs ManU, ať trošku porovnáme styly. Jsi měl včera za ty dva zápasy snad 3 střely a z toho 2 góly... :-) Ale fakt jsem si super zahrál. Tak zas někdy kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Tat,tak včera výbornej turnájek!! opravdu, ale velká škoda, že se neodehráli matche s Met4lboy :cry: zvlášť když všichni ostatní si svoje odehráli, ale nic to neměni na tom, že nás beelda docela přejel :) a zaslouženě vyhrál! Už se tešim na nějakej další turnájek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuza1468627316 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Tak jsem se registroval do vaší ligy a mám mužstvo P.S.G., kdyžtak si mě přidejte, mé PSN je kuznik2.Zítra mám celé dopoledne volné, tak doufám, že se najde nějaký soupeř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Tak Vás vítáme kluci nově příchozí.. :) Ale lepší bude, když si přidáte do přátel vy nás. Spousta kluků z comunity tady nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Parisi tak dneska po 20.00 jsem ti k dispozici na ligu..:cheesygrin: Nebo třeba i hendehochovi. Jinak už mě online přestává bavit- Každý druhý zápas proti Barce a každý třetí proti Realu...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ok, snad mi to dnes pojede, trosku potrenuju jeste behem dneska, at nedelam sparinga :) jinak nevim proc, ale nemuzu se dostat do match lobby, ps3 se mi dycky kur*vsky zpomali a nereaguje, vzdycky jen tak zhruba po dvou minutach na par vterin mam cas abych ji vypnul, a pak zas treba 2 minuty nic, dela mi to uz od pes 2010, nevim proc, proto hraju jen quick matche bohuzel, a dycky mi to nejakeho vola co bere barcu nebo real .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Tak to nevím, ve 2012 jsem to nezkoušel, ale ve 2011 mi to šlo normálně. Nezáleží i na tom, jaký tam vybereš server? Jo a moc trénovat nemusíš, se mi zdá, že čím déle to hraju, tím mi to jde hůř..:-) Ale těším se, že si zahraju proti normálnímu manšaftu..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tak ja mam juve, takze zas az tak uplne normalni taky nejsou, ale zas uplni ufoni taky ne. jinak na serveru nezalezi, proste dam match lobby a konec, zasek, kdysi kdyz jsem byl prehodil na wifi, to jelo v pohode, ted sem na kablu a dela mi to tohle, wifi ted moznost nemam:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Do pondelka jsem na HORACH, uz jsem si od toho hrani PES2012 musel odpocinout... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Já sem se včera po týdnu vrátil z hor........! Taky sem si od hraní "PESa" potřeboval odpočinout :D Nedá dnes někdo zápas?? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Tak dnes ve FORUM lize dva matche z kukuzník2 vyhra 3:0 a trochu smolná prohra 1:0:cry: ale dobry zapasy:) Zato potom MEZINÁRODNÍ liga totalní vopruz,dva nesmyslné(internet připojení ok)výpadky PS Network a dvě kontumační prohry 3:0 :bash: Při prvnim zapase sem se ani nedostal z menu a druhy odehráno 2minuty a šlus!!!!!!!!:blejt: :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Já dneska asi nedám zápas, když tak zítra. Jinak s kuznikem jsem už taky hrál. 4 body, sice převaha, ale druhý zápas holt 0:0. Ale každopádně na to, že má PSG nehraje špatně. A s tím padáním Networku mi ani nemluv. To mám furt v onlinu. vedeš 2:0, 5 minut do konce a najednou konec..:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoholak Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 čau kluci je možnost se do ligy ještě přihlásit ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 určitě vyber si nějaký volný klub a repre. přidej si nas na PSN do přátel a můžeš to rozjet :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.