majki.mayer Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 jo tak to 100%ně. taky to tak vidím, akorát mě nas**e, když vedeš, je pár minut do konce a vypne se to...:party:. Pak ti to vezme body a ještě pžijde vyhrůžka, že když nebudeš mít 70% zápasů bez "vypadnutí", tak dostaneš BAN...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Včera jsem hrál asi 6 zápasů. Ani jedna výhra protože když už jsem vedl o 2 goly tak se mi to vyplo. Když jsem prohrával tak se mi to nevyplo takže v tom něco bude. Dneska tu ligu zkusim. Snad už tam nebude žádný dobrý tým :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Tak console-forum liga je plná :( tak jsem aspoň v mezinarodní lize a v té třetí co je tam na vyběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Ciao kluci v Ligách v Comunnity je to poslední dobou nějaký mrtvý :cry: pořád dokola jenom pár nás poctivců ......... takže nezbývá nic jiného než exibky.....ne že bych si stěžoval sou to kvalitní matche !! :D ALe....... Zbývá odehrát opravdu hodně zápasů :bash: a ja absolutně nechápu hráče kteří se do ligy přihlásej a pak buď vůbec nehrajou!!, nebo opravdu jen sporadicky a co me dokaze uplně nakrknout buď nereagujou na potvrzení přatelství na PSN,nebo ani na zpravy, a že jich je tam dost :blejt: Mno doufám ze se to otočí.......:party: Cis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Zdar máš pravdu. Taky se dívám s kym bych si zahrál a nikdo nikde 8) Zitra v pátek tam po 18.00 budu tak můžem dát nějakej en match.:psp: ale pokud mi to vypadne (lost connection server) hru prodám. Nemůžu si totiž zahrát ranking match jelikož to furt vypadává :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 ja sem ted na tyden v brne bohuzel, ale nez sem jel, odehral sem co sem mohl ... nejakych 6 matchu, celkem se mi i darilo i s borci z prednich mist:) vracim se v nedeli, kdyby chtel nekdo naklep :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 c.us kluci sehnal sem novyho kone.mel predtim x-box a za tri dny dokazal x-box prodat a zaroven koupit ps3.muze se normalne prihlasit?jeho id je maserkovi tak abyste vedeli hrajem to obcas 2vs2 a je fakt dobrej no............MASER-KOVI to uvidite.zatim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Prihlasit se urcite muze.. ;) Jen nevim zda uz ONLINE LIGA neni plna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Zdar, kdo teda ví jestli je pro mě místo? Když místo bude co si můžu vzít za tým nebo spíš jestli můžu mít stejnej jako někdo jinej? (normálně hraju za ac milán) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Je pravidlo si vzit tym, ktery jeste NIKDO nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Koukal jsem u fida že to ale moc nedodržujete. samozřejmě si vemu něco jinýho když máte takový pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Maserkovi ?? mno jestě se ukáže jakej je to masér :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tak včera jsem při online hraní Ranking matche narazil na týpka ktery měl 604 bodů ( 26 vyher - 0 remíz - 6 proher) Na to že má tolik bodů hrál ♥♥♥♥♥. Po té co jsem mu dal gol v 70 minutě na 1-0 se začal při rozehrávání kousat rychle po sobě obraz, takže zápas vypadl do online menu. ( Připomenu že v tu chvíly jsem měl nějakých 480 bodů takže kdyby on prohrál tak mu to vezme 15 bodů a za remízu asi 9 bodů.) Podíval jsem se na svůj stav bodů a nedalo a ani nevzalo nic a mu taky ne!!!!!. Takže někteří ♥♥♥♥♥i ví jak zamezit ztrátě bodů. což nasere. a my normální hráči na to doplácíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Čau kluci, tak jsem po týdnu z5. Byl jsem si trošku zařádit na prkně, ale už jsem opět připraven v plné "síle"...:D Klidně s někým zahraju, problém je, že už ligu asi ani nemám s kým hrát..:cheesygrin: Mirosllaw- čoveče, tohle jsem si myslel v PES2011, častokrát, když jsem před koncem vedl si dal soupeř pauzu a po ní se mi to neskutečně sekalo a bylo to strašně opožděné...:!:. Borku máš recht, někteří se přihlásili do ligy asi jen proto, aby tam byli. Je jasné, že mají velký zápasový deficit a nedoženou to hned, ale jestli někdo není schopný za měsíc odehrát aspoň třeba 6, 8, 10 zápasů, tak to je o ničem. Zbytečně zabírají místo jiným, kteří by třeba hráli pravidelně. Je to teda jen můj názor, ale možná by jsme mohli raději takové hráče vyměnit za nové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Majki ma pravdu... Moje reseni, kdo nebude mit 01.04.2012 odehrano aspon 10 zapasu, tak MAZU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Ještě vždycky raději mrkni, kdy se tam ten hráč přihlásil, ať hned někoho neodepíšeme zbytečně, ale vesměs tam jsou všichni už celkem dost dlouho. Problém je taky, že nechodí třeba sem na forum.Tak asi než někoho smažeš, napiš mu i message, ať o tom ví a když to bude bez reakce a opět bez zápasů, tak prostě půjde..:bash: Z mezinárodní ligy byto musel udělat borek. Případně já z celé comunity, ale tam to myslím není omezené počtem, takže tam nikomu takový hráč nevadí a může v comunity zůstat. Tak asi tak no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Kluci 100% s vámi souhlasim třeba takový demonicak1,mirosllaw ,jeningstone a kubarus toho vmají za dlouhou dobu odehráno opravdu hodně málo!!!!!!!! :blejt: ještě dnes jim na ps3 pisnu ze jestli do 1.4 neodehraji 10 matchu tak v mezinárodní lize game over!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Jo rád bych si zahrál. Ale většinou tam jak naschvál nikdo není :( 10 matchu je málo. ale potřebuju k tomu 5 lidí. Dneska nemůžu. zitra až kolem 11 večer jelikož mám odpolední v práci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Jo rád bych si zahrál. Ale většinou tam jak naschvál nikdo není :( 10 matchu je málo. ale potřebuju k tomu 5 lidí. Dneska nemůžu. zitra až kolem 11 večer jelikož mám odpolední v práci :( No tak o tobě zrovna víme, že ses tam přihlásil nedávno, chodíš tady na forum a máš zájem hrát. Nespoléhej ale, že bude někdo v comunity. Musíš si nás všechny fakt přidat do přátel ( jde to jednoduš přímo z ligy) a pak někoho oslovit, když vidíš, že hraje. Když zapnu večer plejko, tak je tam minimálně 5 lidí co hrajou proevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Čau kluci, včera jsem mluvil s kubarusem a moc mě nepotěšil, vzhledem k neočekávanému stěhování firmy se teď na psn vůbec nedostane a minimálně ještě měsíc a půl tomu nebude jinak. Tak řikal, že z ligy ho můžete vyškrknout, ať zbytečně neblokuje místo někomu jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Ty jo, neproběhl na PESku nějaký opravný PATCH nebo něco? Jsem ho dneska asi po 3 týdnech odpočinku zapnul a hrálo se mi tak nějak líp. 3 zápasy s čechama, všechny proti Realu a 2 výhry a 1 remíza. A proti dobrým soupeřům. Tak nějak mě to všechno poslouchalo, nahrávky chodili kam jsem chtěl, no prostě jsem z té hry měl fakt dobrý pocit...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 me hlavne po poslednim patchi blbnou ratingy nevim proc ... napriklad kdyz hraju zdejsi ligu, dam tam krasice do sestavy na prave kridlo, kde ma rating myslim 89, zapnu zapas, najedu do game plan a ma rating kolem 50, tyka se to i jinych hracu. A netyka se to postu na kterem hrajou, proste se jim rapidne snizi rating, ale hraji na spravnem miste, nevi nekdo co s tim? takhle sem zde v lize odehral uz asi 5 zapasu, kdyz sem musel cachrovat se sestavou, protoze se mym hracum snizovaly ratingy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 abych pravdu řekl, já koukám do game planu až když musím střídat- takže někdy ke konci zápasu nebo když prohrávám. A koukám spíš na aktuální fomu než na rating, takže nevím čoveče. A byl teď někdy ten patch vůbec? Jsem to nějak nezaregistroval. Ale jak říkám, tak 3 týdny jsem nehrál, tak nemám přehled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jo jen data pack. Jinak pokud bys neměl nejnovější patch tak tě to do online modu ani nepustí. Jinak verze patche je 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 trosku sem na to mrkl a zjistil, ze v lize co hrajem mam sestavy jeste pred patchem, kdezto kdyz dam online jen tak, tak tam mam aktualizovane ... mozna to dela bordel trochu, nic jineho me nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.