borekspartan Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Ciao kluci z tímto problémem sem se už setkal taky,ale čím to je opravdu netuším......:!: možná opět nějaká chyba na straně Konami a s tím patchem to může samozřejmě souviset....... No bylo by na čase ty ligy dohrát :wohow: V Neděli 1.4 Nekompromisně mažu z Mezinarodní ligy Ty kteří nebudou mít odehráno alespoň 10 zápasů ,nebo mi nenapsali adekvátní omluvu na PSN :party: !!!!! Tak PESku zdar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 chlapy chodite vubec hrat uz sem v community league asi tyden a jestly sem hral s 5 lidma to je moc jenom zabirate mista tem co hrajou denne jako ja tak vas prosim neserte na to nemusite hrat denne ale 3 do tydna by vas to nezabilo. pokud jo tak tam nemate co delat zdravym borkaspartana BANIK OSTRAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 No měly se dělat nějaké čistky. Nevím jak to dopadlo. Co kluci? Byly nějaké odezvy nehrajících hráčů? A jinak parwici, dej si všechny kluky do přátel. Jen tak do comunity moc nechodíme. Domlouváme se buď tady nebo přes PSN. A myslím, že nějaké místo se v obou ligách uvolní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Ciao tak vcera sem z mezinarodni ligy vymazal demonicaka a hned se za nej prihlasil parwic87 a hraje opravdu dobre.....:cheesygrin: pety81 se mi omluvil ze se stehuje,maserkovi je novacek dal bych mu cas...nevim co miroslaw?to je asi taky novacek ?! nevim co tomlee001 ten nebyl na psn vic jak mesic........ Jinak sem psal sejvimu ze ve forum lize je adeptu na vyrazeni daleko vic...!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 jojo, taky jsem si s ním už zahrál..:) Můžu potvrdit, že hraje dobře. Tak se budu těšit na dalšího kvalitního soupeře..:) Sejvi taky určitě někoho vymaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Tak ZITRA 4.4. udelame CISTKU. Proto prosim MAJKIho a BORESPARTANa (oba maji prehled a jsou AKTIVNI od zalozeni), aby mi sem napsali koho by vyradili z CONSOLE-FORUM ligy. Diky... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Sejvi já mám dnes poradu a pak futsal, na plejko se asi nedostanu, tak to buď nech na borkovi nebo ti dám nějaké návrhy zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Jo ZITRA to staci.. ;) MAZAT budu zitra 4.4.12 pozde VECER ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Ciao sejvi tak sem pro vymazání Demonicak1 (jen 2odehrané zapasy!) Kubarus(jen 6 odehraných a za posl. měsíc NIC) Jeningston (jen 3 odehrané a 36dní neaktivní na PSN!!) Tomlee001(sice odehrano 18 zapasů,ale 43dní neaktivní na PSN!!) :bash: A napsat upomínku a varování Lolosh78(jen 7 odehraných z. ) Maraluzr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Zdar, tak se hlásím, můžete mě dobrovolně smazat z mezinárodní ligy jelikož s křovákama se hrát nedá a do počtu tam být nepotřebuju :) Nerad prohrávám takže tak. Ale jestli si chce někdo dát Ranking Match není problém. Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Jako by se stalo :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Takze DNES VECER smazu z CONSOLE-FORUM ligy pro neaktivitu tyto hrace: demonicak1 kubarus Jenningstone Tito hraci maji do dnesniho vecera cas se proti smazani odvolat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Čau kluci, souhlasím s Borkem a tím pádem i se Sejvim. 3 smazané místa by nám mohli na chvíli stačit a když bude potřeba, jsou tam další adepti( jak psal Borek-tomlee a lolosh). Jinak jak to máte s velikonocema? Já poprvé poruším tradici a budu doma, páč hlídám malou, tak by jsme mohli dát nějaký velikonoční turnájek... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 velikonocni turnajek dobry napad musim uz neco vyhrat:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Na jakou hodinu planujete ten VELIKONOCNI TURNAJ..? Jinak vcera jsem z CONSOLE-FORUM LIGY odstranil neaktivni hrace: demonicak1, kubarus, Jenningstone. Tedy NYNI jsou v lize 3 volne mista... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 uz jenom dve hned sem se tam pridal a uz ma 4 mache odehrane 9 bodu tak jak budete online hnet dejte vedet potrebuju body ten veliionovni turnaj no nevim zatim sme tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 tak ten velikonocni turnájek nezní vůbec špatně :wohow: na jakou hodinu by ste to plánovali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 No já bych to tak viděl nejdřív v 10, popřípadě po obědě... Ale můžu jen do 16.00, tak jdu pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 10.00 u me ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Nevíte nekdo o PES 2012 za rozumnou cenu ? :) Kua nejak mi to chybí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Nejlevneji asi tady: Cena 759Kc http://www.supergamer.cz/2012-evolution-soccer-p-201196.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Zdravím pánové,asi jste si všimli, že jsem se objevil v lize jako nový. Něco o mně, hrál jsem asi 4 roky FIFU, ale omrzelo mně to je taková pomalejší, lehčí na ovládání, stále stejné přihrávky a střely. Nedávno jsem přešel na PES a je vážně super, je opravdu těžší ho hrát. Tak se nedivte, že mi to v zápasech ještě moc nepůjde,stále si zvykám,ale s každou hrou je to lepší a lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Také z PS2 na PS3 jsem přešel nedávno, tudíž nemám moc zkušeností s hraním on line - mějte trpělivost. Trochu mi ale vadí jak je to v té české lize mrtvé, snad se to zlepší. Chodím do práce na směny, takže, občas opravdu hrát nemůžu, ale budu se snažit tam být co nejčastěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Čau jirasko. Vítám Tě v lize. Ohledně naší ligy- nechodí to tak, že by jsme po zapnutí PES šli hned do comunity a čekali, až tam někdo přijde. Máme se všichni v přátelích na PSN a když vidíš, že je někdo online, tak ho vyzveš na zápas. Přáteláček nebo jednu z lig. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak 5,6 kluků nikdy neodmítne. Organizujeme takhle i turnájky. Tak hodně štestí v lize...) A neboj, taky nejsme žádní přeborníci..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 cau kluci tak jak to dnes vypada s tim velikonocním turnajkem ??:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.