sejvi Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Ja nemuzu, ted vypinam PC a nebudu az do vecera doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 cau kluci tak jak to dnes vypada s tim velikonocním turnajkem ??:wohow: Teď jsme tam jen dva:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 ja se na PSN prihlasim cca za 15 min, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Perfektní turnájek chlapci. Fakt super zápasy. Blahopřání borkovi za výhru..:cheesygrin: I když s Barcou..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 JJ, super to bylo, padaly hezké góly, byly tam pěkné akce:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rCbRpzysF0E&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=f-jKaLgi7Ic http://www.youtube.com/watch?v=_YjohsYLIWI&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 pěkné Miro, pěkné, jako bych se viděl..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 jasně že jo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Dneska okolo 19.00 by jsme mohli odehrát ten turnájek euro. Je to vlastně naše skupina na Euro 2012 (Česko, Řecko, Polsko, Rusko). Takže pro 4 hráče, ale pokud by se nás tam nějakým zázrakem sešlo víc, není problém. Jako páté mužstvo na výběr bych v tom případě viděl Skotsko, které s námi v kvalifikaci o Euro vlastně bojovalo a mohlo tam být místo nás. A šestá možnost je náš soupeř v baráži Černá Hora (je tam pod názvem Montenegro).Pokud by to dnes nikomu nevyhovovalo tak zítra. Zápas bude vždy jeden jako na skutečném Euru, bez zranění, únavu hráčů jsem nechal.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Dnes by jsem mel cas, ale az od 20:00h. Ted jdu od 18-20h na TENIS. Kdyz by Vas bylo malo, tak se pridam pozdeji... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Samozřejmě, to není problém.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 já se taky přihlásím ve 20.00. Už jsou nějaké týmy rozebrané? Hlavně nechci poláky..:cheesygrin: Mám je tady co by kamenem dohodil a moc je nemusím..:cheesygrin: Ale pokud na mě zbydou, tak si samozřejmě vezmu. Ještě mě napadlo, že kdyby nás bylo víc, tak jsme mohli udělat další reálnou skupinu a pak normálně pavouka- jako na EURU... První dva ze skupiny by postoupili do play off..:), co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Dobře necháme to na 20.00, jinak naši a Rusáci už jsou zabraní. Poláci volní :roll: To play off by taky bylo dobrý. Ale to by nás muselo být alespoň 8 :cry: .Taky by mně zajímalo jak vytvořit turnaj s play off, já to v nastavení neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 kuwa beru poláky. Řeky nemusím už vůbec..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Tak jak to dopadlo kuci ? Jinak co se týče play-of v comunity to bohužel nastavit nejde sakra :( !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 no nijak. Byl jsem tam jen já a jirasko. Pawric nebyl online a jedno místo tam je ještě tuším volné. Chtělo by to dořešit a dohrát. Nebo napište kdo by se chtěl ještě zúčastnit a můžem vymyslet i 2 skupiny. Třeba jen po třech. A pak to play off zahrajem jako přáteláky třeba... Jinak teda zatím vedu skupinu s Polákama, porazil jsem jiraska(čechy) těsně 2:1..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Ja vcera nemohl, necekana navsteva, tak jsem musel na PS3 hrat CTYRHRU v tenise... ;) Dnes budu online mezi 17:00 a 19:30h a budu hrat po delsi dobe PESko. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Tak jak to dopadlo kuci ? Jinak co se týče play-of v comunity to bohužel nastavit nejde sakra :( !! Myslel jsem si to, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Dneska mezi 19.00 a 20.00 pokračuje turnaj Euro 2012! Kdo může ať dojde! Kdyby se nás sešlo víc dají se udělat i 2 skupiny ale asi budeme rádi když se nás sleze max 5, to by se udělala 5-členná skupina- opakuji, že pátý a šestý tým na výběr by bylo Skotsko a Montenegro. Sejvi psal že může do 19.30, musel by ty zápasy odehrát do těch půl osmé, já tam možná budu už od šesti a tak bych s ním zápas dal. Jinak takový větší turnaj jako Euro na víc skupin to by bylo supr a play off jako přáteláky. Ale opakuji musela by se zlepšit účast:? Jo a dopředu informuji, že mám příští týden odpolední, přijíždím z práce ve 22.30, tak se mnou navečer nepočítejte, ale budu snad on line dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 no nijak. Byl jsem tam jen já a jirasko. Pawric nebyl online a jedno místo tam je ještě tuším volné. Chtělo by to dořešit a dohrát. Nebo napište kdo by se chtěl ještě zúčastnit a můžem vymyslet i 2 skupiny. Třeba jen po třech. A pak to play off zahrajem jako přáteláky třeba...Jinak teda zatím vedu skupinu s Polákama, porazil jsem jiraska(čechy) těsně 2:1..:) JJ, snad to ve skutečnosti pod Bílkem proti Polsku hoši sehrají líp:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 tak už jsem pomalu včera slavil titul mistra evropy. Po jiraskovi jsem porazil i borka a v posledním zápase s pawricem to bylo v 84.minute 2:1. Ale v 86.už to bylo 2:3..:) Fatální selhání poláků vám dalo ještě šanci na titul kluci...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Tak nejdýl příští mesíc konečne se kvám můžu připojit :) Juhůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 no konecne SISO. kvalitní soupeře vždycky rádi přivítáme..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 mame stejne bodu a score Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak Euro 2012 skončilo, boj o titul byl neuvěřitelně těsný. Rusko(parwic), Polsko(majki) stejně bodů,stejný gólový rozdíl,stejný počet vstřelených branek,ale v tabulce je jako vítěz Rusko-parwic. Myslím,že rozhodl vzájemný zápas,tam vyhrál také těsně parwic 3:2 a to ještě v 84.minutě prohrával 1:2.Takže pěkné drama:ziped: Gratulace parwicovi k titulu :party:čest poraženým. 1.Rusko(parwic) 2.Polsko(majki) 3.Řecko(borek) 4.Česko(jirasko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.