Paris1984 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jsou nejaci novi hraci v console forum lize, ktere bych mohl proverit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Jsou nejaci novi hraci v console forum lize, ktere bych mohl proverit? Já s tebou ještě nehrál. Můžem dát zápasy, upozorňuji,že jsem poněkud slabší.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 ok pridej si me..psn nick je Paris_CZ84...taky nejsem nejaka extra trida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 dekuji dekuji mockrat SLAVA PARWIC PARWIC PARWIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 dekuji dekuji mockrat SLAVA PARWIC PARWIC PARWIC Kdo neskáče není PARWIC hop,hop,hop:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 jojo, taky gratulace. Tak nějak jsem doufal, že v tom posledním zápase porazí borek jiraska a budem mít všichni 6 bodů. V tom případě bych byl asi vítěz já...:D Ale turnaj to byl dobrý a hlavně žádný z týmů neměl extra hráče, kterým nejde vzít míč...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 jojo, taky gratulace. Tak nějak jsem doufal, že v tom posledním zápase porazí borek jiraska a budem mít všichni 6 bodů. V tom případě bych byl asi vítěz já...:DAle turnaj to byl dobrý a hlavně žádný z týmů neměl extra hráče, kterým nejde vzít míč...:cheesygrin: Ano, Borek mně porazil a mněl stelně jako vy 6 bodů, ale skončil třetí,protože mněl nejhorší gólový rozdíl. Na pořadí na 1. 2. místě už to nemělo vliv. Vy jste mněli rozdíl 2 branky,on 0. Porazil mně jen 1:0, aby byl první musel by vyhrát větším rozdílem. Mimochodem,byl to mezi námi zajímavý zápas,Čech nejprve zavinil penaltu,aby ji vzápětí bravurně zneškodnil a v závěru mi dali Řekové ušmudlaný gól-střela se Polákovi odrazila od zadku,změnila směr, Čechino zkrátka už byl v pohybu na druhou stranu.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 No jo, ale když mají 3 stejně bodů, tak se počítá jen vzájemná minitabulka. A skore taky jen z té vzájemné minitabulky. Protože jsme se tak nějak navzájem porazili, tak mělo rozhodovat to vzájemné skóre. Ale to je fuk. Hlavně, že jsme si dobře zahráli..:wohow: A hlavně doufám, že na Euru to dopadne úplně jinak...:cheesygrin: a neskončíme v základní skupině poslední...:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 No jo, ale když mají 3 stejně bodů, tak se počítá jen vzájemná minitabulka. A skore taky jen z té vzájemné minitabulky. Protože jsme se tak nějak navzájem porazili, tak mělo rozhodovat to vzájemné skóre. Ale to je fuk. Hlavně, že jsme si dobře zahráli..:wohow:A hlavně doufám, že na Euru to dopadne úplně jinak...:cheesygrin: a neskončíme v základní skupině poslední...:party: Asi máš pravdu, ale tabulka je jaká je.Zřejmě na takovou situaci v Pro evu nemysleli, nebo je tabulka podle jiných kritérií(nejspíš toho rozdílu branek-podle abecedy to rozhodně není:)). Snad naši ve skutečnosti postoupí, když je na euru nepovedou moje nešikovné ruce,ale fantomas Bílek:cheesygrin:,držme jim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 cus kluci psal sem zakoushovi a prej uz pro evo nehraje,koupil si fifu ,tak ze ho muzeme z ligy vymazat......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 myslel jsem si to, viděl jsem párkrát že hraje fifu. Jinak celkem mrtvo kluci, kdy zas dáme nějaký turnájek..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 dejte ho hlavne spis vecer panove a nejlip treba v pondeli, rad bych se nekdy zucastnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Co udělat nějaký turnájek teď o prodlouženém víkendu od 5.do 8.května, takový "Pohár osvobození"...:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 o tom prodlouženém víkendu budu moct jedině v neděli dopoledne. Jinak už mám plný program..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 No tak myslím,že přihlásit by jsi se mohl. Vždyť se to nemusí odehrát celé během pár hodin. Zápasy s tebou by šli dohrát postupně během týdne,ale taky záleží na ostatních jak to budou chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Květen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Ja by jsem se taky PRIDAL... Ale ted kdyz je PEKNE pocasi, tak delam na zahrade nebo sportuji... Takze by jsem si to odehral, kdyz bude prset nebo nekdy vecer. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Bohužel nemůžu sem ve Švýcarsku......... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Já se teda přidám taky a zkusím to odehrát jak budu mít chvilku čas... ale jak píše Sejvi, když je pěkně, jsme s malou před barákem nebo jdu na tenis, fotbal.. Ale každopádně v pozdních večerních hodinách bych to odehrát mohl...:-) Jo a co to bude? Kluby, státy nebo obojí...:) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Já nevím jak ostatní, ale já bych dal kluby - jakékoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Tak pánové, já byl trochu aktivní a turnájek je už založený!! Jmenuje se "Turnaj vítězství" (když je teď 8.5.ten státní svátek).Tak se hlašte a nějak to postupně můžem odehrát,třeba i během týdne. Tým si vyberte jaký chcete, ale já osobně bych byl jen pro kluby,aby v tom byl nějaký řád. Jinak zápasy jsou nastavené na 10 min,doma i venku,zranění a únava off. Přeji hodně pěkných akcí a gólů. A hlavně VÍTĚZSTVÍ.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalnas Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Ahoj, koupil jsem pro evo 12, nejsem zadny prebornik, ale hraju ho v podstate od 2009...Muzu se pridat do nejakeho vaseho turnaje, nebo ligy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ahoj, koupil jsem pro evo 12, nejsem zadny prebornik, ale hraju ho v podstate od 2009...Muzu se pridat do nejakeho vaseho turnaje, nebo ligy? Ahoj, asi by ti měl odpovídat někdo zkušenější, já hrál několik let fifu a s pes začínám. Ale snad ti poradím. Na začátku tohoto vlákna (1.stránka)je návod jak se přihlásit na ps3 do naší comunity.Máme tam rozehrané tuším 3 ligy, uvítáme tě rádi ve všech. Ještě občas hrajeme nějaký nárazový turnájek třeba ve 4-5lidech, zrovna tam teď jeden budem hrát,jmenuje se turnaj vítězství, klidně se přihlaš. Jo a dej si nás do přátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak dneska:cry: se nám s chvalnasem nešlo vůbec připojit, škoda, snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalnas Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Zvlastni, quick match mi sel normalne....Zkusim zase zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Za chvíli budu online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.