sejvi Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Jo zajimave zapasy... ;) Prvni zapas to tam padalo a druhy jsem chtel dat aspon JEDEN gol a proste NE! ;) Takhle rozdilne VYSLEDKY dvouch zapasu behem 30 minut s jednim clovekem jsem snad NIKDY jeste NEMEL. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Ciao kluci udělal sem další menší čistku v Mezinárodní lize vymazal sem Kuznik2(48 dní offline!!!!!!) sem pro jeho vymazaní z každé ligy....... a poslal sem varovaní Lolosch78 a Pety81 (28 dní offline) jo a jo a pan Vesuviu78(48 dní offline) sem i pro jeho vymazání ze všech lig......!!! Jinak sem po delší absenci opět odehrál několik zápasů :wohow: a i s notnou dávkou štěstí (Majki :ziped: ) spokojenost a radost ze hry :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Kdyby byl zajem panove, sbiram, upravuju a delam pokriky nekterych tymu, tak bych sem mohl hodit link na stazeni az si s tim vyhraju a dodelam to. Pak se to jednoduse nahraje v support crowd kazdeho tymu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 no určitě něco z OLD TRAFFORD najdeme..:) we love united a samozřejmě Take me home, United road- některé sekvence by šly asi použít odtud- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 MAN U zrovna vubec nemam:) ale ze ses to ty tak najdu a nejak to udelam:) tak neco sem nasel, tak to upravim, otestuju a pridam ... neco pouziju i z tech tvych, ten prvni urcite, ten druhy odkaz nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 No ten druhý taky nevím nevím..:) Každopádně se těším na tvůj výtvor..:) Jinak jsem zase začal trošku hrát online- s čechama..:) Se mi začíná konečně zase dařit..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 ja prave ted hrozne dlouho psa nehral bohuzel, mam tolik her, nevim co hrat driv a navic je zkouskove, do toho musim psat diplomku ... no des vytvor bude v pohode, nebude to sice delano s takovou laskou jako paok, olympiakos nebo panathinaikos :) ale lepsi jak co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 takze zde, co mam hotove, zhruba polovina je prevzata z netu od jinych, pulku sem delal ja, vetsina je otestovana a jede dobre. http://www.ulozto.cz/xgVnoCX/pokriky-pro-evo-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Díky Parisi, máš to perfektní. Už jsem si to nahrál, jdu to vyzkoušet. Jo a nevíte někdo jak funguje ten Fients link? Moc to nechápu..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Tak dej vedet, jestli je to dobre, nebo to chce upravy feints link nevim, sorry, taky nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 jj, je to OK, akorát to trošku zaniká v těch ostatních zvucích. Je tam vždycky ještě pískání, hučení atd... Komentátora jsem si ztišil, ale ty další zvuky ztišit nejdou. Ale když se na to zasoustředíš, tak to slyšet jde..:wohow: Takže dík Parisi... Jo a ještě by to chtělo nějaký dobrý zvuk při vstřelení gólu..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 no ja to zesiloval, problem je, ze ve hre je to hodne ztisene nevim proc, takze to zanika, vetsina by mela byt v klidu, to man u, jak jsem delal vcera mozna jen potrebuje trochu jeste zesilit, takze na tom jeste zapracuju a nahraju to do dalsi nejaky varky co casem bude :) jestli najdes nejaky fajny zvuk po vstreleni golu treba na youtube, tak mi posli odkaz, myslim ze bude stacit jeden pro vetsinu tymu, pac jde jen o rev :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Zdarec, pro všechny. Prosím vás, kdyby jste mi někdo psal a já neodpovídal tak to hraje pro evo malej synátor trochu ho to kupodivu začlo bavit, tak se v tom plácá, moc to neumí, hraje i online, ale spíš hraje proti pc začátečnickou úroveň. Shrnu to - JÁ odepíšu vždycky, alespoň se snažím. Pokud je ticho, nejsem tam. Dík za pochopení...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
met4lboy Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Cafte, to ste na PES 2012 vsetci zanevreli ? Mimo jiraska vidim online malokedy malokoho...Chybaju mi nedelne a nocne turnaje...ani neviem kolko hracov je vlastne aktivnych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 ja pro evo mam, ale mam ted spoustu jinych her tak to nehraju, pokud ale bude nejaky nocni turnaj, jsem k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 jojo, noční tunájek bych si taky dal. Spíš teď ale hraju BF3. Občas ale PES provětrám..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Taky si sem tam PES zahraji, zrovna vcera jsem mel nekolik peknych zapasu s jirasko. ;) Jinak PS3 ted moc nepoustim, kdyz je venku pekne, tak se koupu v bazenu a jsem na zahrade... Na podzim a v zime to tu ZASE ozije... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jo,včera se sejvim to bylo dost vyrovnané, samé rozstřely na penalty:). Turnájek bych si taky klidně dal,až se nás tam sejde víc není problém. Jen si dovoluji upozornit,že jste pánové ještě nedohráli ten jarní turnaj vítězství, chybí tam tuším asi 11 zápasů. Já už mám své odehrané. Pokud tam bude ještě po nějakou dobu takhle mrtvo, tak bych to nejraději smáznul(aby byl pořádek). Vyhrál by myslím borek,ten je teď asi první. Chápu ale,že teď v létě je lépe venku u vody,takže by tam mohl zůstat klidně až do podzimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomooc Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 potreboval by som pomoct..dal som si community overovalovalo mi to pripojenie a potom mi vyskocia 3 veci what is konami id? register a login a nejak sa neviem dostat do toho comunity tak ako to mate na obrazkoch tak mi poradte prosim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Tak asi bys měl především udělat registraci na www.konami.com, a taky musíš stáhnout aktuální data pack(nové soupisky, přestupy atd..) Je to v nabídce EXTRA CONECT a potom DATA PACK nebo tak nějak. Jo a taky mít aktuální verzi hry.Předpokládám ,že u Playstation Network jsi už zaregistrovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Ciao kluci nějaký noční turnájek bych si po dlouhé........ době dal taky :) třeba v Neděli :wohow: Ale je potřeba udělat nějaká čistka ve stávajících turnajích (protože nejde vytvořit nový :cry: ) musí ho vymazat bud zakladatel turnaje , nebo (doufám ) i zakladatel (Majky ) comunity cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Taky by jsem dal nejaky turnajek, ale ted jsem koupil PORADNOU LED televizi (LG 47LM620S) a cekam az mi dorazi delsi HDMI kabel. Takze ja budu READY az po vikendu. ;) Jinak AC Milan prodal Ibrahimoviče, takze az probehnou aktualni soupisky v PES, tak nebudu mit meho STRELCE! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Tak už jsem to tu psal,že bych mnou vytvořený Turnaj vítězství už nejraději smáznul pro pořádek. Zbývá tam dohrát ještě asi 11 zápasů, ale je tam dlouhodobě mrtvo. Tak nevím ,čekat nebo nečekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Asi SMAZAT, jak se turnaj nedohraje ten den, tak se k nemu uz tezko vraci a spatne se vse domlouva... Proto nejlepsi je udelat TURNAJ na nejaky den a vsichni co se ho ten den zucastni, tak vse dohrat. A priste udelat zas novy turnaj... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Ciao já sem určitě pro smazání. A zítra navečer třeba cca na 18hod. by sme mohli dát turnajek třeba ve čtyřech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.