jirasko Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Turnaj Vítězství je smazán. Gratulace vítězi - borekspartan. Pořadí:1.borekspartan(Real Madrid)24bodů 2.SejviCZE(AC Milan)15bodů,skore+14 3.parwic1987(Arsenal Londyn)15bodů,skore0 4.majki_mayer 5.honziksparticka 6.chvalnas 7.jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Díky díky :) tak kluci kdo by se cítil na ten zítřejší turnajek od 18h ?? 4 neb 6 by byl ideální počet....... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 čau kluci, smazal jsem turnaj od kuznik2, tak by neměl být problém udělat další turnájek. Pro mě je přes léto v 18.00 moc brzo..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 ja bych se taky do nejakeho turnaje pridal, ale driv nez v deset vecer nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Čau kluci, pokud by se teda dnes domluvil nějakej turnájek, tak se rád přidám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 může někdo dnes od 22.00? To bych hrál určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Na mně je dnes v deset hodin moc pozdě, brzo ráno vstávám. Budu online asi okolo 18.hodiny a večer taky asi chvíly, ale maximálně do těch 22.00. No snad se vás tam i tak sejde dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Já bych turnaj kolem 22h dal. Snad se sejdeme alespoň 4 ať to má cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 tak jo, budu tam a uvidíme. Už moc nehraju, to zas bude náklep...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 hoši sorry, seklo se mi to, pak to spadlo a nešlo se mi přihlásit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Nevadí vpohodičce :D Jo Majky z klidným svědomím můžeš smazat z comunnity Tomlee a Zakousch uz nemají PESko :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 No se.re mě to, bo jsem si chtěl zahrát. Kluky teda smažu. Tak snad zas někdy no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Kluci, mám čas zítra, t.j. sobota po obědě. Nedáme turnájek? Klidně i ve 3 nebo 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Možná tam zítra budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 jirasko- 13.15 budem s borkem v comunity. To platí i pro ostatní, kdyby chtěli dát turnájek..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 ZDAR CHLAPY byl sem nejaky cas mimo ruka zranena az na rozdrcene klouby jsem ok dlouho jsem nehral tak jak chcete vyhrat tak napiste zahraju rad uz sem dostaval abstak po fotbale :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Na včerejší hře to každopadně nebylo znát :) dnes po osmý repete ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Já se teď vrátil opět k Fifě. Jestli je to natrvalo, nebo je to jen přechodná nálada to nevím (to ukáže čas - pro rok 2013, bych chtěl kupovat už jenom jednu hru!!!). Každopádně teď budu určitě delší dobu hrát právě Fifu. Kdyby přišli nějací nový hráči do comunity a nedostávalo se vám pro ně místa v lize, klidně mě smázněte. Nechci to druhým blokovat.Čus.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 K FIFĚ ??!! :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Co tě k tomu Jirasko přimělo? Vždyť si říkal, že Fifa je o ničem a Pesko je o hodně lepší....? Mazat tě určitě nebudu, věřím, že dostaneš rozum a vrátíš se ke skutečnému fotbálku..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Já hrál Fifu 10,ale na PS2. Od známého,jsem měl možnost levně koupit Fifu12 na PS3, tak to chci odzkoušet. PES je skvělý, vadí mi na něm jediná věc. Na můj vkus je spád hry až moc rychlý a člověk musí být stále našponovaný,stále ve střehu,každá chyba se trestá. Já vím z určitého úhlu pohledu je to dobře, člověk se alespoň nenudí. Já si u toho ale moc neodpočinu, jsem z té hry úplně vyšťavený. Namítnete asi, abych teda raději hrál třeba golf, ale to je zase druhý extrém a pro mě až moc nuda. Fifa je někde mezi. Online liga a turnaje mi přijdou lepší taky u FiFY. U Proeva se mi víc líbí mimo jiné grafika ,chování míče, já bych nejraději sloučil obě hry do jedné,ale to nejde. Uvidím kde na PS3 zakotvím. Na PS2, jsem měl jednou asi tříleté období,kdy jsem to střídal podle nálady,ale to taky není dobré umět obě hry tak napůl(dost se to plete).Tak mě pánové nekamenujte, ikdyž vím že se pesáci a fifáci k smrti nenávidí. Každý člověk je jiný a já jsem dost náladový,asi bohužel pro mě. Já jen vím, že miluju fotbal. V reálu i ve hře.To je tak vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 čau hoši. Tak můj mladší malý bratr si našetřil na plejko i na Proevo a přidal se do comunity. jeho nick je tian_cz. Když tak si ho přidejte, je to zatím plejkový amatér..:) Akorát máme problém, že máme stejného poskytovatele internetu. To už tu řešil myslím Borek s honzikem, že? Jak jste to Borku vyřešili? Jo a jinak se už nemůžu dočkat nového datapacku s aktuálníma soupiskama. Na Kagawu a Van Persiho v sestavě se těším...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 ciao vyresil sem to verejnou IP adresou u meho poskytovatele zpoplatnena cca 100kc měsíčně :bash: co dnes nejaky zapas ???? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Tak jsem DOHRAL... Dnes PES 2012 posilam do sveta... A cekam az vyjde PES 2013, ktery ihned koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 to si ale počkáš ne sejvi? Vždycky to vychází kolem vánoc, ale možná se pletu... Jsem zvědav, jestli ještě budou aktualizovat soupisky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.