sejvi Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Ne za par dni PES 2013 vychazi... ;) VYCHAZI PRESNE 21.9.2012 Jsem rad, ze jsem jeste stihl prodat za DOBRY peniz PES2012... http://www.zing.cz/novinky/13529/pes-2013-vyjde-tyden-pred-fifa-13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 no tak to potom jo... to musím teda taky pustit 2012..:) hele, tak hned děláme zase stejnou comunity ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 chlapi uz se tesim, az se k vam pridam, letos vypada PES luxusne a ikdyz sem MLO jeste nehral (jen starnou verzi na ps1/2), sem na tenhle herni mod hodne zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Fajn, budu to taky hned kupovat. Celkem mě zaujaly ty šipky u manuálních přihrávek a střel. Spousta kliček zůstává stejných, tak to jsem taky rád...:-) . Všecko se to každý rok učit znova se mi nechce..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Nezahraje dnes nekdo zapas? kde budete PES kupovat? zatim se my dotoho moc nechce:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ciao ja uz mam předobjednáno na playcentru se těším :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ja budu kupovat jako vzdy v ANGLII. Zatim se PES 2013 pohybuje neco kolem 1050Kc vcetne posty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Kluci a budete brát některou z těch limitek? Jinak stáhnul jsem demo a vypadá to dobře...:) Jen mám strach, že když se tentokrát nejvíc zaměřili na osobní dovednosti každého hráče, tak Ronalda a Messiho nepůjde zastavit už vůbec..:-) Hende, večer bych zahrál, ale až tak po 22té hodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Tak kuci ve čtvrtek mi to konečně přijde PES2013 ,se nemůžu dočkat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 kuwa se máš..:-) Mě až začátkem příštího týdne. Jsem si nemohl nechat ujít limitku Man United, tak si musím počkat, prodává se jen v Anglii, tak než to přijde, musím vydržet..:-) a tiše závidět...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 S kama to mas objednane borek ? tak brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Playcentrum :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Září 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Ja jeste pockam nejaky tyden, az bude v Anglii vsude skladem a az cena trochu spadne, tak koupim... ;) Jinak u nas se zatim prodava od 1070Kc - http://hry-playstation-3.heureka.cz/pro-evolution-soccer-2013/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 ^ jasne no, ale SuperGamer je znamy svym postovnym za 150,- takze to potom asi vypada na Playcentrum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Předobjednávka na playcentru..... PES 2013 DE (Německý přebal,hra v angličtině) 999kč + PPL 99kč = 1098kč celkem slušná cena :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tak co hoši? Koukal jsem, že Zaky a Borek už pilně trénujou 2013..:-) Tak jaké to je kluci? Lepší než Demo nebo stejné nebo horší..? Nějaké poznatky sem hoďte kurňa..:-) Kuwa už ať je úterý... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Tak herně mi to prijde stejné jako poslední demo,tak že skvělé:cheesygrin: super střely z dálky(opravdové bomby!!) krasné technické obstřely+ paradní finty,triky a klicky :wohow: za to menu mi přijde takové chudší :( úplná absence Comunity hlavně té online !:blejt: a v základu v editu jen 13 stadiónů,nevím kde je těch slibovanejch 20 španělských ?? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 tam není v menu Comunita? Kuwa vždycky, když byla nějaká pařba jsme přes comunity hráli turnájky. A online comunity tam nejsou vůbec? Jako že si spolu nezahrajem jako ve 2012?:blejt: Stadiony by mi až tak nevadily, hlavně když je tam Divadlo Snů...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 ted jsem koukal na gameplay video na youtube a vypada to genialne, ale na konci zapasu se muze udelit nejake fair play, jaky to ma vliv na dalsi hrani? bylo to i v minulem dile? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 ted jsem koukal na gameplay video na youtube a vypada to genialne, ale na konci zapasu se muze udelit nejake fair play, jaky to ma vliv na dalsi hrani? bylo to i v minulem dile? jojo, to bylo i v minulém díle. Mohl jsi dát soupeři fair play- já osobně jsem to nedával nikomu, kdo hrál s Barcou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 tak oprava těch stadionu je tam 49 !! :wohow: ale comunity tam není..........:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Září 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Kdyz tam neni COMUNITY, tak jak je tam ted vyresene hrani TURNAJU, popripade LIGY mezi prateli..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 myslím ze bohuzel nijak !!!!:? (nebo sem hňup a nepřišel sem na to...) mno třeba to kluci nějak rozlousknete,ale nevim nevim ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 kuwa tak to 2012 ani neprodávám... to jsem teda zklamaný...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendehoch Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 - Funkce on-line komunity bude přidána do hry přes bezplatnou on-line aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.