borekspartan Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Ciao nedá někdo zápas v lize ????? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Kolem 21:30h by jsem měl být online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Tak co chlapci, jak jste včera hráli..:) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Kolem 21:30h vcera vecer nikdo nebyl online... Tak jsem si dal 5 zapasu v ONLINE modu 1vs1 a darilo se! Byli mi nalosovany slabsi souperi s vice online body - STESTICKO a z 462 bodu jsem se dostal na 495. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 tak to gratulace...:) Mě, jak to minule šlo, tak jsem si dal taky 3 zápasy online a byla to zas ta stará bída...:) Tak jsem spadl ze 495 na asi 470..:) Dneska bych asi zahrál. 20.00-22.00 Ty máš sejvi top spin 4? To je ten lepší tenis v porovnání s virtua tenisem? A top spin 4 jde i na move, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Jo mam TOP SPIN 4 a s MOVE jde, ale NIC MOC. Nejlepe se hraje s klasickym ovladacem. ;) Kazdopadne je to MOMENTALNE nejlepsi tenis na PS3 - super HRATELNOST - doporucuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 tak díky za tip. Jinak jestli dneska někdo bude online, tak můžem dát nějaký ten zápasek..:) Nevíte někdo, jak fungují zápasy 2vs2? Kdyby jsme chtěli hrát třeba spolu proti někomu..? Nebo i v comunity 2 proti 2 by mohla být pr..l..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 nedá někdo zápas????? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Tak pořád řešim ten samý problém....... nemohu se spojit s Honziksparticka(zatím naštěstí z jako jediným a on má ten samý problém taky jen se mnou ...) :( už sme vyzkoušel snad úplně všechno!! Počínaje kontrolou nastavení našeho internetu na PS3(je stejné),odhlášení a opětovné přihlášení až po dnešní koupi nového Wifi routeru(aspoň sem odstranil lags :D ) !!!!! Ale stále nic, pořád "unable to enter match room" nebo "unable connect with other user" :( Nejvíc bizarní na tom je,že bydlíme cca 10km od sebe a máme stejného poskytovatele internetu a teď i oba stejný wifi router !!!!!!!!! Prostě totální VOPRUS :( teď babo raď ???????????!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 HELP HELP kdo tohle rozlouskne ??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 čoveče, tak to nevím. Předpokládám, že klikáte oba na stejný zápas..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Předpokládáš správně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 To jsem si myslel..:) a dělá vám to i když chcete zahrát jen pratelak v comunity? Nebo jen u ligy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Mno právě že i při přáteláku :( jak v comunity tak i v loby !! Nejhorší je že tak před měsícem nám to šlo normálně...... Dnes ještě skusím manualně vyplnit IP adresu,masku ,DSN atd... a uvidim ?? Nemohly by ste mi sem někdo napsat nebo ofotit jak máte vyplněný:setings and connection status list (Channel,security,web,ardess settings,IP,default router primaary asecundary DNS,MTU,Proxy server,UPnP,NAT Type) Díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zdravim potreboval bych pomoct.Mam originalku PSA 2012 ale nemohu hrat online nemam potrebne ID konami ktere mi meli poslat emailem ale zadne tam neni.Chtel bych se zeptat kde ho sezenu abych mohl hrat online diky? https://id.konami.net/quick/RegistrationEntry?tid=c81bb0e0288d793468884fc1781c4f6a Vyžaduje GAME ID proste nevim kde ho mam vzit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Myslím že za game ID si zvolíš nějakou přezdívku třeba zrovna tu tvojí Jackal007 (pokud bude volná) no a potom vyplníš formulář a normálně se zaregistruješ a už by to mělo frčet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Requires GAME ID: PRO EVOLUTION SOCCER 2010 PRO EVOLUTION SOCCER 2009 METAL GEAR ONLINE diky ale co mam napsat sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Vaše KONAMI ID musí být 8-32 znaků s použitím malá písmena, čísla, pomlčky (-) (.), Podtržítka (_) a tečky. Normalne tam zadam teda nick a dole to potvrdim stejnim nickem ale nejde mi to vzdy mi to napise todle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 https://id.konami.net/quick/RegistrationConfirm jak se mam spravne zaregistrovat hlavne vytvorit konami id a game id abych mohl hrat online potrebuju poradit z registraci platnou uz sem zoufalej:-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Hrál si někdy PES2009,PES2010 nebo Metal Gear????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 pes 2009 2010 ano ale ne po netu?Proste problem je stou registraci to je cely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 At napisu co napisu tak mi to furt pise todle: Vaše KONAMI ID musí být 8-32 znaků s použitím malá písmena, čísla, pomlčky (-) (.), Podtržítka (_) a tečky. Normalne tam zadam teda nick a dole to potvrdim stejnim nickem ale nejde mi to vzdy mi to napise todle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Co mam napsat do toho GAME ID? Mam origos PES2012 ale, nevim co tam napsat porad to pise chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 skus to konami ID jiné Jméno (třeba je tohle zabraný) a zkus kombinaci jiné Konami ID a jiné Game ID................. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 uz jsem zkousel ale porat stejny .ja to tedy zkusim znova .A ty si tam registrovanej ?Jak si provedl ty registraci po vlozeni original cd a pote si provadel registraci .? A registroval si se ve hre nebo pres ten web.A jestly pres web tak si potom zadaval ve hre to id? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.