borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 myslim že Game ID bude tvůj nick (Já tam mam třeba borekspartan) aspon myslim ze to tak je...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 A do toho conami id si daval co prezdivku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Hele já sem se tam registroval někdy u PES 2008 nebo 2009 od ty doby to po me nic nechce,tak ze si to fakt nepamatuju.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 hmm parada nejde to takovi jmena a prezdivky jako nikdo mi t nemuze :-) tak uz nevim furt nejaky znaky symboli znaky ze mam spatne nesmyl hmm diky to kdybi te neco napadlo tak mi dej vedet zatim ti moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 hele to game id se nemusi vypisovat kdyz nejsem registrovanej v 09 10 psovi ni v tom metal gearu.Ale to konami id mi nechce vzit nic zadnou preszdivku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackal007 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 at tam zadam do KOnami ID cokoli napise mi to todle Your KONAMI ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.).?? Posledni odpoved od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 A co tvojí přezdívku na PS NETWORK?? A skusil si ID bez číslic a háčků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Zkontroluj jestli zadáváš opravdu jen MALÁ PÍSMENA !!!!!!!!!! I to počáteční musí být malé!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 nedá někdo zápas?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 jackal- čoveče vůbec si nevybavuju, že bych musel něco nastavovat, jen se mi to nainstalovalo a hrál jsem. Kdy to po tobě chce ten kod? Pi spuštění hry nebo až když chceš hrát online? borku- zkusim ti to vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ciao co dát dnes turnaj v reprezentacích ?????? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Začátek třeba 14:00 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Zdarec, byla by možnost přihlásit se ještě do online ligy? PSN nick : Kompas23 jinak na psn budu dnes kolem 22h tak bych rovnou potvrdil registraci a po případě dal i match :? díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 dej si nás na PSN do přátel :) a vyber si nějaký tým kterej tam jeste není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kompas: JASNE kdokoliv se jeste porad muze do CONSOLE ONLINE ligy prihlasit... ;) Liga je porad OTEVRENA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hendehochu, dohrajem to teda dneska nebo jak? Už jsi tam večer nebyl, když jsem to zapnul. Nebo jak vlastně ten turnájek dopadl? Jestli už by o nic nešlo, tak to dohrávat nemusíme. Jinak Viva Espaňa... :-) . Dobré zápasy včera. Jste všichni dobří kluci a jsem rád, že se neustále rozrůstáme a je to tak vyrovnané..:wohow: Si pamatuju, jak jsme tu byli se Sejvim ještě nedávno jen 2...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kompas Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak už jsem se včera přihlásil do comunity i do ligy, a hrát budu za Bayern páč Chelsea i AC už bylo zabráno, tak doufám že neudělám ostudu :D Jinak pokud neva tak v týdnu se asi jaště přidaj 2 kámoši, a při online hraní jsem narazil na dalšího čecha tak ho můžu zkusit kontaktovat at se taky přidá ok ? Tenhle týden mám odpolední takže na psn budu bývat kdyžtak až po11 večer kdyby ste chtěl dát náhodou někdo matchík :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Paráda kompasi. Samozřejmě nám to nevadí, že se přihlásí další členové..:-) Naopak se těšíme na další zápasy. Čím víc, tím líp..:-) Hnedka si tě večer přidám a jestli neusnu, tak můžem dát večer nějaký ten špíl..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Ciao. majki tak Tobě předem každopádně gratulace k včerejší parádní formě :D Jinak koukal sem že Ten Mezinárodní Turnaj se od včerejška rozrostl ještě o dalšího člena,tak že bych ho nerušil...... třeba se ještě o nějaký ten tým rozroste(aspoň doufám) a může se průběžně dohrávat podobně jako fórum liga :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 díky, škoda, že je ta forma jen občas...:-) Ale ty jsi mě vlastně taky v tom 2. zápase vyškolil...:-) Může se z toho turnaje stát třeba mezinárodní liga... jsem rozhodně pro.. Aspoň bude furt co hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Přesně tak :D akorát doufám že tam už nikdo neudělá bordel s vybráním stejných týmů.............! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Dnes se do MEZINARODNI LIGY taky prihlasim... Doufam ze je jeste volna BRAZILIE a NEYMAR bude muj! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mno myslím že: Španělsko,Argentina,Česko,Itálie,Anglie a Brazílie jsou tam už zabraný :(( No dál bych neváhal a co nejrychleji bych si vybral(aby bylo z čeho) :D Těším se na další zápasy.......cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Tak jsem si nakonec vzal VOLNE Nizozemce... ;) Vcera DVE remizy s prvnim hracem ligy met4lboy665, pekne vyrovnane s hodne sancemi na obouch stranach. Jen bylo trosku divne AC Milan vs. AC Milan. Jsem koukal na tabulku CONSOLE LIGY (pozdeji udelam screen do prvniho prispevku), tak je PEKNA = Prvni AC Milan, posledni AC Milan... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Aspoň vidíme kdo má A-team a kdo B team...:-) To byl vtip samozřejmě.. Mě se proti AC hraje fakt blbě. Ten Ibrahiko**tovič se nedá ve vápně vůbec bránit..:-( I když- Včera jsem hrál chvíli online a když jsem hrál proti Barce, tak dokonce Messi přeskočil mojeho Ferninanda a dál gól hlavou....:) To by tam musel mít kuwa trampolínu, aby to dokázal...:cry: Tak možná ´je chyba ve mně...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.