fido.spartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 hura tak nam to z BORKEMSPARTANEM funguje zaplatil sem si pevnou ip adresu a uz jedem sorry jak sem to brzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 vmusi verejne podekovat borisovi (borekspartan) ze se na tom svymi 10% podilel on:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::bash::wohow::wohow:diky diky eline:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 fido.spartan: Nevim proc se omlouvas za to, ze jsi toho moc nenahral... ;) Liga je porad otevrena a je jedno jestli vse odehrajes ted, nebo za tyden, nebo 1 zapas denne. ;) Samozrejme neaktivni hraci (mesic bez zapasu, nekomunikujici atd.) pujdou casem z kola ven... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ten ctverec ti dneska vratim bejč:cheesygrin:ku čuně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ciao pánové Tak problém je VYŘEŠEN!!! Celý háček byl v tom že máme stejného poskytovatele internetu a stejnou veřejnou I.P adresu!!! Vše vyřešila změna I.P adresy(z veřejné na soukromou) u Honzika :) Dnes mám za sebou první ligový zápas s honzikspartička (vítěztví 1:4 :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 sejvi ja se polepsim nebij8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 hele neprozrazuj verejne vysledek:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 sejvi název stávajícího turnaje bohužel nelze změnit :( Ale slibuji že příště si dám určitě pozor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 a já furt hledám v lize nějakého filda...:wohow: Tak teď už je mi to jasné...:cheesygrin: Z prohry s Borkem si nic nedělej, všichni jsme s ním už asi někdy prohráli..:wohow:. Ale chápu, že to máte mezi sebou trošku prestižnější, když se znáte.. A jestli to ještě rozhlásí na Letné...:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Dnes je forma :) tak i druhý zápas s spartickafido vítěství tentokrát 2:1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 kluci jde se vám přihlsit na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 JO jde, vcera byl vypadek, ale dnes u me vse OK. Pred 30min jsem dohral 4 zapasy v community.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 tak už mi to jde taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 vas tady teda je:cry::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 vas tady teda je sup sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 tak hosi co teda nakej match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 cekam cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 je nedele ja myslel ze to je nejnadupanejsi den ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Já myslel že je dnes sobota.. Nebo že by jsem sobotu prospal? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 da nekdo zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 sejvi sorry ja se strasne vozral vcera open 18 00 navrat 6 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 mam za sebou 12 hodinovou sichtu nedas zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 cus date nekdo hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 cus kluci tak sem hral s borkemspartanem o-o a 2-2 ten druhej zapas byl kvalitnejsi ale 1 z desatym je uspech.sem online kdyztak se ozvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Prvni prispevek - aktualizace TABULEK k dnesnimu dni... ;) Jinak vcera HODNE povedeny TURNAJ ve 4 lidech. ;) Jsem sel spat pred 2:00h a ted v praci CUMIM jak PUK. Vcera, respektive dnes vyrovnane zapasy a DOBRA hra... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.