majki.mayer Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jo jo, musím souhlasit. Fakt super hra a neříkám to proto, že jsem vyhrál..:) je super, že nás tam je uz tolik. Ve 2011 jsme taky měli početnou comunity, ale skoro nikdy tam nikdo nebyl. Tady zapnu PES a je jistota, že tam někdo je. Fakt super hoši. Jinak mě sejvi dělá větší problém, když jdu spát brzo..:) zatím jsem v poho, ale počítám, že po obědě to na mě prijde..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 je super, že nás tam je uz tolik. Ve 2011 jsme taky měli početnou comunity, ale skoro nikdy tam nikdo nebyl. Tady zapnu PES a je jistota, že tam někdo je. Fakt super hoši. Velka zasluha, ze nas uz je tolik je diky tomuto FORU. Je DOBRE ze jsme to s MAJKIM rozbehli a zalozili toto vlakno. ;) Zkus zadat do google pro evolution soccer 2012 online a jsme hned na 2 MISTE. Takze dost lidi si nas dokaze DOHLEDAT. ;) Odkaz Google vyhledavac: http://goo.gl/pDhRy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ty jo fakt. Tak super..:) trpělivost růže přináší..:) jsem se konečně dostal přes 500 bodů na onlinu. Myslím, že 516 nebo tak nějak. Jupii. jo a včera jsem hrál s borcem, který měl 647 bodů! Moje španělsko proti jeho barce. Neskutečný fotbal, na střely 22:20, oba jsme měli snad 5 šanci sami na golmana. Nakonec 1:1. Samozřejmě messi, prošel celé hřiště a vyrovnal 5 minut před koncem. Ale i tak uspech..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 JO v ONLINE 1vs1 je to dost o stesti na koho narazis... ;) Jeden den jsem na 512 bodech a druhy uz jen na 470 bodech. Ale vetsinou se pohybuji kolem 485 bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ani nemluv, já měl nejvíc myslím 540, ale nedávno jsem měl 430..:) Nevíte někdo, jestli nejsou nejake ofiko stránky se statitikama atd. Jako to je třeba u battlefieldu? Že můžeš prohlížet svoje vysledky...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 co je hoši? člověk na chvíli odjede a hned je tu mrtvo.. :-) Dneska jsem hrál s jenningstonem a s Maraluzrem a byl jsem překvapený jaké zas máme dobré nové hráče. Ze 3 zápasů jen 4 body.. :-( Už jen Lupeni7 nějak nekomunikuje. Co s ním? Přidal si Vás někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Ciao no k Lupeni7 psal sem mu už několikrát a NIC !! :( Nový hráči jsou určitě kvalitní :D včera sem hrál dva matche s Maraluzrem a jeho[h=3]Côte d'Ivoire (a dvě výsledné plichty 1:1 :( ) mi pořádně zvedli tep :D[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 jo tak to věřím, já s něma hrál ve 2011 a taky mi to šlo..:-) Jinak jsem koukal, že nás v klubové lize celkem drtíš...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 To bude štěstí nováčka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 kompas23= hodně kvalitní soupeř !!!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 taky už jsem měl tu čest..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Jak už jsem tu jednou psal kompas bude hrát špičku ligy. Dnes jsem dál 3 zápasy online, vždy jsem tlačil, ale vůbec mi to tam napadalo. Takže jsem vše prohrál a rázem jsem na 470 bodech! A to už jsem se dva dny probojoval do D4. Ten fotbal je prostě nevyspitatelnej a nikdy není stejného zápasu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 No a asi proto ho máme tak rádi Sejvi..:wohow: já měl zase včera štěstí na kvalitní soupeře..:) Jak si zmínil ty divize- připadá mi, že vždycky, když postoupím o divizi výš, tak hraju hůř a hůř. Nebo spíš moji hráči jsou horší a horší...:) Teď jsem myslím v D3. Nic moc no...:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 cus kluci dneska bych rad neco s VAMA odehral spousty vas tam je ale odehrano 0:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 ja budu dneska asi sam, takže bych mohl třeba od 20.00 dát turnájek.. Co vy na to kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Ciao kluci dá někdo dnes nějaký zápas? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 sejvi vcera gut zapas akorat chybely goly:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 cus borku dame exibku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido.spartan Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 klido muzu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ahoj, dnes jsem se přidal do ligy ;) ID "Zakoush" takže se mnou můžete počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Tak Zakoushi tě tady mezi nama vítám a budu se těšit na brzkou konfrontaci :D ps:nezapoměň si nas pridat na PSN do přátel(pokud si to uz neudělal :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Jasně, už jdu na to ;) A díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Tak už vás všechny mám, kdy je nejlepší být ve hře? Ať se s někým vůbec střetnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Je to ruzný dost kluku hraje v tydnu vecer cca od 20 do 23:00 ale nejvíc asi víkendy hlavně Neděle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 tak si mně tam potvrď na PSN a pojď dat špíl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.