Shaftik Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Mam problem s fifou,kdyz ji hraju tak mi celkem laguje asi kazde 2sec coz se vazne neda :? Nevite cim to je? mam ji stahlou tady z fora,od nekoho z fttp,stahl jsem ISO,ale predelal na CSO tak jestli to neni tim :thanks: za rady.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 ^^ Pravdepodobne je to tym ze si to dal do CSO... tak ci tak... nehraj ten shit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 ^^ Pravdepodobne je to tym ze si to dal do CSO... tak ci tak... nehraj ten shit ;) jo no přesne tak .. zahrej si radsi PES sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Mam problem s fifou,kdyz ji hraju tak mi celkem laguje asi kazde 2sec coz se vazne neda :? Nevite cim to je? mam ji stahlou tady z fora,od nekoho z fttp,stahl jsem ISO,ale predelal na CSO tak jestli to neni tim :thanks: za rady.....:bash: ja mam taky CSO a jede uplne v pohode, mozna to je tim ze mam nataktovano nonstop na 333... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Ok zkusim to pretaktnout :) SW: dik za radu :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 já mám cso takt default a taky jede bez lagů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 já mám cso takt default a taky jede bez lagů ;) tak muze mit fake kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 ked pouzivas magicMS na hry tak to laguje tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.