Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

True Blue dongle

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

na http://mov-world.net/konsolen-games/playstation-3/index-a.html mají už snad na každou novou hru crack, ale jen přes TB. Počkám po Vánocích, až se pošta zbrchá z překvapení, že o Vánocích chodí víc pošty a taky do toho půjdu. Než čekat na příchod nového CFW, tak za cenu jedné nové hry jich budu mít až moc...:-)

• 0
Odesláno

No doporučoval bych objednat už teď, je o to velký zájem a obávám se, že i po Vánocích se to na poště nezlepší.Jedině nechat zaslat nějakým DHL, UPS, Fedexem. Co jsem četl tak poště ze zahraničí přijde denně 10000 balíků a odbavit jich stačí tak 6000 a pořád se to kupí a kupí. Jo a díky za link je dobrej :-). Já tam denska napíšu,co se vůbec děje s tím mým balíkem.

• 0
Odesláno

Sám jsem tomu nevěřil, po dnešním testu jsem velice spokojenej. Nevěřící ať si dál čekají na nějaký CFW , snad se dočkají, třeba bude za pár týdnů už nějaký funkční CFW, třeba ne. Já si to koupil stejně jenom na test a dál si budu kupovat origošky, protože když se budou hry jenom krást, tak se za chvilku nic nového vycházet nebude, protože bez finačního ohodnocení z prodeje her se každej výrobce radši na to vys...!!!!

• 0
Odesláno

Neeo, jak chceš vyzkoušet hru, když je 3.56+??? Takové kecy opravdu miluju. Neměl bych problém si koupit hru o kterou opravdu stojím, ale nejde to aniž bych si stáhl OFW. A abych si zahrál jednu dvě hry origo za nekřesťanské peníze, to ať mi vleze Sony na záda. Kdyby je prodávali za pětikilo, věřím tomu, že plno lidí by si je koupilo... Takto je lepší koupit si TB a moct si zahrát všechny...

• 0
Odesláno

Kriste čo tu splietáš za reči. Vygrcáť 60€ za flešku je podľa teba super obchod? Za to máš 6 origináliek síce nie novinky, ale máš. Po 10€ jedna. Kúpou originálky podporuješ výrobcou hier nie sony. Pokiaľ sa tí to na to vyserú potom čo budeš sťahovať? Nič! Ja zasa milujem zasa tvoje reči a tebe podobných, že lepšie je hru ukradnúť ako podporovať sony. Ja tiež používam CFW, ale pokiaľ sa mi hra pozdáva jednoducho nečakám a kúpim ju. Nemusí to byť zrovna nová, dá sa zohnať aj cez bazár použita v dobrom stave. Pokiaľ hru stiahnem, zahram si a je to blbosť ide okamžite preč a vôbec ma to nemrzí. Aspoň nemám starosť kam predám hru ktorá mi je na nič.

Už som písal aj inde, že osobne som tvor vyčkávací a neženiem sa za novinkami. Práve také choré riešenie ako je predražené TB nepodporujem a stavím sa s tebou, že onedlho na trhu bude dostatočný počet flešiek za rozumnú cenu ako je súčasné TB a ba čo viac. Najviac by som sa smial keby prišlo nové CFW a TBčkári by tu len p.čovali aký hlúpy obchod storočia urobili. Poučil som na prvom jb kde ma to stálo sice len 20€, ale teraz mám doma v šuplíku prkotinu na dve veci na hov.o a na nič. Ja som kúpil jb flešku a mesiac nato vydali CFW.:cry:

• 0
Odesláno

Nehádejte se tu. Každej ať si dělá co chce a kupuje co chce. Já jsem za podporu výrobců her, tj. kupování originálek. Není to sice levný, ale práce, kterou musí vývojáři a všichni ty lidi co stojí za vytvořením hry odmakat, musí být nějak odměněna. Navíc co je ti platný, že máš milion her na HDD, pochybuju, že to někdo stačí dohrát všechno pěkně poctivě do konce. Když si koupíš origošku , tak si tý hry vážíš a prostě si jí dohraješ a pěkně užiješ.člověk nemusí kupovat hned novinky za 1800.- ,ale když si počká pár měsíců.tak jí koupí pod litr. Já si TB koupil jenom proto,abych viděl práci těch druhých lidí, který stojí proti výrobcům a snaží se to ochcávat:-) . Prostě mě zajímají technologie a obdivuju oba tábory (výrobce i piráty) a jejich práci a um. Je to můj názor, tak se prosím zdržte nějakých útočných komentářů. Děkuji

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu