kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Zdravým, už mě přestalo bavit neustálé rozebírání a nahřívaní starý PS3 po YLODu a pořídil jsem dětem (sobě) k Vánocům novou PS3. Chci se zeptat, jestli nemám smazat účty na starý? Někde jsem četl, jak někomu s YLODem radili, aby PS3 "opravil" horkovzduškou, vymazal účty a hrál jen offline kdyby přišel další YLOD. Nějak jsem nepochopil důvod a tu diskuzi už nemůžu najít. To mi nepůjde se přihlásit na nový PS3 když účty budou "viset" na starý? Vyzkoušel bych to, ale manželka mi nechce konzoli dovolit rozbalit před Vánoci a manželky se musí poslouchat, že jo. :-) Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Az budes pouzivat novou PS3 tak na te stare staci ucty deaktivovat abys zbytecne neprisel o 1 slot. Mazat je nemusis. Obsah ze stare do nove PS3 doporucuju presunout pomoci "Data Transfer" a tam te to i upozorni ze si mas ucty na stare PS nejdriv deaktivovat protoze se vsechen obsah pri kopirovani smaze. Druha moznost je pouzivat obe PS3 i s ucty atd. a az stara PS3 umre deaktivovat ji z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Právě ta stará je už mrtvá a už se mi to nechce rozebírat. Dá se to deaktivovat přes PC nebo prřes tu novou? EDIT: Už se na to dívám, jedině z té staré. Tak si asi naposled dám rozborku - sborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 jo máš štestí, od 18.11 jsou sice snížený sloty na PSN, ale KONEČNĚ můžeš deaktivovat konzoli i přes PC, takže bych ty účty neřešil. na nový konzoli jen aktivuješ a přes net si deaktivuješ tu starou. EDIT: tady je odkaz kde se přihlásíš a můžes si to deaktivovat později https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?service-entity=psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Aha, tak na českých stránkách jsou ještě starý informace. Díky. Ještě jedna otázka, nevíte, jaký mám heslo k účtu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Hm, tak jsem se tam dostal a když chci deaktiovat účet, tak to napíše You can only deactivate your PlayStation®3 system from PlayStation®Network using your PS3™ system. You cannot deactivate it using a PSP® (PlayStation®Portable) system or PC. On the XMB™ menu, go to PlayStation®Network and sign in to your PlayStation®Network account. Go to Account Management > System Activation > PS3™ System. Select the type of content you no longer want your PS3™ system to use. Highlight [Deactivate System] and press the X button. Your system is now deactivated. Highlight [OK] and press the X button. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 kadell: nejsi sám, taky mi to tak píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 deaktivace je funkční ale pouze u všech konzol najednou Account - Media Devices -Game a dáš deaktivaci.jenom pro informaci je to možný jenom jednou za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 eagle 88: Díky, už to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 jo na to jsem zapomněl, alespoň že to dali na ten půl rok, předtim bylo složitý aby ten email o deaktivaci přišel někomu kdo neni línej a deaktivoval to:D, a ještě k tomu to bylo možný jen jednou za celou dobu existence účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.