kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Zdravým, už mě přestalo bavit neustálé rozebírání a nahřívaní starý PS3 po YLODu a pořídil jsem dětem (sobě) k Vánocům novou PS3. Chci se zeptat, jestli nemám smazat účty na starý? Někde jsem četl, jak někomu s YLODem radili, aby PS3 "opravil" horkovzduškou, vymazal účty a hrál jen offline kdyby přišel další YLOD. Nějak jsem nepochopil důvod a tu diskuzi už nemůžu najít. To mi nepůjde se přihlásit na nový PS3 když účty budou "viset" na starý? Vyzkoušel bych to, ale manželka mi nechce konzoli dovolit rozbalit před Vánoci a manželky se musí poslouchat, že jo. :-) Předem díky Citovat
trotlos Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Az budes pouzivat novou PS3 tak na te stare staci ucty deaktivovat abys zbytecne neprisel o 1 slot. Mazat je nemusis. Obsah ze stare do nove PS3 doporucuju presunout pomoci "Data Transfer" a tam te to i upozorni ze si mas ucty na stare PS nejdriv deaktivovat protoze se vsechen obsah pri kopirovani smaze. Druha moznost je pouzivat obe PS3 i s ucty atd. a az stara PS3 umre deaktivovat ji z netu. Citovat
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Právě ta stará je už mrtvá a už se mi to nechce rozebírat. Dá se to deaktivovat přes PC nebo prřes tu novou? EDIT: Už se na to dívám, jedině z té staré. Tak si asi naposled dám rozborku - sborku Citovat
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 jo máš štestí, od 18.11 jsou sice snížený sloty na PSN, ale KONEČNĚ můžeš deaktivovat konzoli i přes PC, takže bych ty účty neřešil. na nový konzoli jen aktivuješ a přes net si deaktivuješ tu starou. EDIT: tady je odkaz kde se přihlásíš a můžes si to deaktivovat později https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?service-entity=psn Citovat
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Aha, tak na českých stránkách jsou ještě starý informace. Díky. Ještě jedna otázka, nevíte, jaký mám heslo k účtu? :-) Citovat
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 Hm, tak jsem se tam dostal a když chci deaktiovat účet, tak to napíše You can only deactivate your PlayStation®3 system from PlayStation®Network using your PS3™ system. You cannot deactivate it using a PSP® (PlayStation®Portable) system or PC. On the XMB™ menu, go to PlayStation®Network and sign in to your PlayStation®Network account. Go to Account Management > System Activation > PS3™ System. Select the type of content you no longer want your PS3™ system to use. Highlight [Deactivate System] and press the X button. Your system is now deactivated. Highlight [OK] and press the X button. Citovat
SSuk Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 kadell: nejsi sám, taky mi to tak píše Citovat
eagle88 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 deaktivace je funkční ale pouze u všech konzol najednou Account - Media Devices -Game a dáš deaktivaci.jenom pro informaci je to možný jenom jednou za půl roku Citovat
kadell Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 eagle 88: Díky, už to mám. Citovat
Nemec30 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2011 jo na to jsem zapomněl, alespoň že to dali na ten půl rok, předtim bylo složitý aby ten email o deaktivaci přišel někomu kdo neni línej a deaktivoval to:D, a ještě k tomu to bylo možný jen jednou za celou dobu existence účtu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.