soundtechnology Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Dobrý večer mám problém mám psp PSP E-1004 ... a na byl tam 6.60 ... 11 ted sem tam dal 6.60 PRO - B10 ...a nevim kam dat ISO / CSO hry .... vubec nevim jesli sem udelal vsechno a tak.... koumal jsem vsechny navody a nevim.. prosim muze mi to nekdo nak upresnit.. prosim... omlouvám se jesli to tu už nekde je ale nechapu z niceho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 ISO/CSO hry se dávají do složky ISO, kterou vytvoříš na kořeni karty (první složka co se ti otevře po připojení do PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soundtechnology Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 to jsem zkoušel takhle sem to delal u jinyho FW kdyz sem mel jeste slimko starý 2004 .. tady mi to ale nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soundtechnology Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 uz mam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.