B1abla Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ahoj, chlapi nikde jsem to nenašel a opravdu jsem hledal. Nechal jsem si flash-nout x-box360 na verzi flashe LT+ 2.0, a nejedou mi žádne "vylečené hry", které jsme měl a hrál z dřívějška co s tím? díky za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Hledal jsi špatně, je tu toho teď plné fórum a pořád dokola se to řeší. Vysvětlení a postup jak je rozjet máš například zde http://www.flashxbox.sk/warning-dae-bin-being-silently-updated-through-live-this-disc-is-not-supported-xgd3-ap-dae-bin/#clanok Téma kde se to řeší je například tady http://console-forum.net/tema/133121-odpojte-si-flashnutu-konzolu-z-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 na xbl byl "silent update" (updatoval Xko bez tveho vedomi tak aby nesli XGD3 hry) stahni si tittle updaty her,prej to pomaha (ja nwm,na live pipojeny nejsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 já jsem ale nikdy na Live nebyl, prostě jsem včera dojel assasina 2 a chci rozjet trojku (Brotherhood), a po flash(i) nejede ani assassins 2 a ani 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bucan Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 flash sis dělal sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jaký flash a jaký DB jsi měl před tím, než jsi nechal udělat LT 2.0 ? Pokud jsi měl verzi DB menší než 13146, hry musíš znovu projet přes ABGX a vypálit. Důležité je, taky jaký DB máš teď, pokud jsi aktualizoval na beta verzi nejnovějšího DB, máš nejspíš dae.bin také změněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Mě se týká asi ten dea.bin soubor, tet podle toho návodu http://www.flashxbox.sk/warning-dae-...ae-bin/#clanok , zkouším udělat bod dvě ale nevím co stím, kde najdu to CACHE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 to bucan: nee, nerozumím tomu, prostě si chcu zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 System Settings - Memory - vybereš disk, nebo paměťovou kartu zmáčkneš Y (Device Options) a potom Clear System Cache. Provedeš to u všech paměťových zařízeních, které máš k xboxu připojené, nebo vestavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 B1abla Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 to Ravemdhi: není někde ještě návod na ty programy? - Iso2God - Party Buffalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Někde na fóru to je, hledej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
B1abla
Ahoj, chlapi nikde jsem to nenašel a opravdu jsem hledal. Nechal jsem si flash-nout x-box360 na verzi flashe LT+ 2.0, a nejedou mi žádne "vylečené hry", které jsme měl a hrál z dřívějška co s tím?
díky za všechny rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.