Anubis1 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Potřebujete NAND.bin který chcete přemapovat a CPU key. Po dokončení bude FreeBoot dle nastavení v Advanced Tools/Drivers/Options. Pokud se v tom nevyznáte nebo se v tom nechcete rýpat, tak nastavte jen Dash Version: a FreeBOOT Eject: na vámi pžadovanou verzy. vybrat Remap Bad Blocks v Nand: vybrat NAND.bin který chcete přemapovat spustit Show 360 Flash Tool v něm zvolte Open File a vyberte NAND.bin, který chcete přemapovat. V pravé horní záložce Bad Blocks jsou vypsané špatné bloky které potřebujete přemapovat. Pokud tam tuto záložku nemáte, tak dále ani nepokračujte, jelikož ve vašem případě není třeba tuto proceduru podstupovat. vraťte se do Jtag Tool a zapište Bad Block: 0135, Location: 3FD a potvrďte Add. Takto postupně vložte všechny vadné bloky vypsané ve 360 Flash Dump Tool a poté zvolte UnMap a uložte pod názvem Nand unmapped.bin vložte CPU key a zvolte Create FB, kde vyberte předtím vytvořený Nand unmapped.bin a uložte jako FreeBoot.bin v Nand: vyberte soubor FreeBoot.bin, zvolte ReMap a uložte jako FreeBoot remapped.bin Takto přemapovaný FreeBoot remapped.bin můžete nahrát do Xboxu programem Flash 360 nebo Nand Flasher 360. Je to na starsi verzy Jtag Tool, ale postup zustal stejny jen ty tlacitka jsou jinde. Možná to časem předělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 na přemapování je nejlepší použít xnandhealer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 zkus použít xnandhealer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Ten znam. Chtel jsem napsat navod k JTAG Tool jelikoz je to jeden nastroj se spoustou funkci tak jsem myslel ze by uzivatele nemuseli nic jinyho instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Zdravim, poradite mi pls k cemu vlastne to premapovani spatnych bloku je a jestli je vubec nejak nutne se tim zabyvat? Mam JTAG od Kanalizatora (jasper 512, puvodne s verzi emulace DB 8955). Chtel jsem udelal update na novejsi verzi, zkousel jsem vycist NAND z konzole, ale vzdy mi to hodilo ze nejake bloky jsou necitelne... Tak jsem vzal puvodni nand a udelal update pres nej :) Nyni jsem prechazel zase na novejsi (tusim 13604) a ze tam byly nejake ty spatne bloky. Ale opet jsem vzal puvodni NAND a pres JTAG TOOL udelal novy (cca 60 MB) bin soubor a ten nahral do konzoly. Musim tedy resit nejak ty BAD BLOCKS nebo se na to muzu kaslat? vse mi funguje jak ma Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Pokud máš původní nand, která je v pořádku, nemusíš nic řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.